Jul 12, 2010

I kufferten...

... er disse ting røget i indtil videre. I dag er der præcis en uge til at vi tager til Cypern, så jeg synes nu det er "lovligt" at begynde og fylde i kufferten. Der kommer også en del mere i end det her - jeg synes, at jeg mangler lidt flere outfits til de dage, hvor vi evt skal se noget i varmen. Det er altså svært, at få "behageligt i 40 grader og trendy" til at gå op i en højere enhed. Men jeg prøver! Jeg skal også ha' pakket lidt flere sko. Regner med at tage 3 par med - 2 par flade og så dem der er her på billedet. Jeg forudser iøvrigt, at enten den koralfarvet eller den hvide bikini bliver min favorit dernede.


Today there's one week 'till I'm going to Cyprus. So I have started packing! All these things are going into my suitcase - and some more. I need more shoes and a few more day-outfits than I have in this picture.

6 comments:

BELLA DONNA said...

Det ser ud til at du får pakket nogle lækre ting! Og WOW hvor er jeg vild med de sko der, hvor er de fra? :)

//Christina.

Style by modesty said...

Ser da indtil nu lækkert ud!
Synes nu stadig det er snyd at alle folk gør sig klar eller allerede er taget afsted på ferie.. suk!

/stylebymodesty.blogspot.com

Samano said...

Ej hvor ser det lækkert ud skal også snart pakke til to uger.
En på festival og en på spejderlejr.
Den til spejderlejren bliver nemmest for der er trendighed et fy ord ;)

Miss Jeanett said...

@ BELLA DONNA
Mange tak! Jeg håber, at jeg får pakket det jeg har brug for. Skoene er fra Asos og koster 38 £. Jeg fik dem i fødselsdagsgave af Hr. Kæreste. Jeg er super glad for dem - remmene er lavet af det BLØDESTE læder. Du kan finde dem her: http://www.asos.com/Asos/Asos-Harrison-Cross-Front-Wedge-Sandal/Prod/pgeproduct.aspx?iid=952805&cid=10679&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan

@ Style by modesty
Ihh tak! Nej, forstår dig godt - jeg ville også blive depri, hvis jeg ikke selv skulle nogle steder. Men du får sikkert langet nogle lækre drinks over disken på LA ;)

@ Samano
Mange tak! Hehe ja, spejderlejr lyder ikke så fashionable. Så må du tage revanche til festivallen!

BELLA DONNA said...

De ser altså også virkelig lækre ud! Tak for det :)

Miss Jeanett said...

@ BELLA DONNA
Det var så lidt :)