Jul 14, 2010

Lammekoteletter & Aftensol

Idag har stået på arbejde - fuck, hvor kan sådan en butik blive varm i det her vejr. Og det er endda selvom vi har aircondition! Vi har heldigvis en masse at lave pga EuroGym som er kommet til byen med 4500 gymnaster fra hele europa. Og de køber godt i Gina Tricot - og bliv endelig ved med det!
Efter arbejde mødtes jeg med Hr. Kæreste som hev mig med på Cookoo's, hvor vi begge fik nogle lækre lammekoteletter. Bagefter gik vi ned i Munke Mose og satte os ved åen, hvor vi nød aftensolen, imens vi snakkede om stort og småt. Billederne er fra da vi sad i Munke Mose.


Today I've been working - it was so hot in the shop today even though we have aircondition! After work I went out for dinner with Mr. Boyfriend and after that we went to Munke Mose in Odense just to sit and talk and enjoy the evening sun.

6 comments:

[Spitzenklasse] said...

Hvor er den fin, din kjole. Hvor er den fra?

Miss Jeanett said...

@ Spitzenklasse
Mange tak! :) Den er fra Gina Tricot og jeg mener den kostede 159 eller 199 kr.

[Spitzenklasse] said...

But of course :-) Jeg har været på jagt efter den perfekte blomstrede kjole hele sommeren, må hellere stikke forbi GT i morgen.

/Mette

Miss Jeanett said...

@ Spitzenklasse
Det er desværre en månedstid siden vi har haft den her i Odense - men det kan jo være du har mere held med dig andre steder. Jeg krydser fingre :) Den er super behagelig! Har allerede brugt den en del.

kat said...

stort og småt??? noget jeg bør vide?? ;)

Miss Jeanett said...

@ kat
Nope, nothing interesting. Mest bare om lejlighed og krav vi har. Og hvordan vi har tænkt os at få fat på den perfekte lejlighed, når vi kommer hjem :)