Jul 8, 2010

Summer dinner

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg havde det virkelig ikke godt i nat og lå vågen det meste af natten (dog i selskab med Buffy). Da jeg vågnede klokken 12.30 (!) havde jeg det en del bedre, men jeg var stadig ikke på toppen. Derfor tilbød søde Hr. Kæreste at lave mad i aften. Det eneste jeg bad om var at det var let og så kunne jeg godt tænke mig, at han efterlignede en salat jeg havde set hos A Pash for Fashion for noget tid siden. Vi fik en marineret kyllingefillet, bruchetta og så sommersalat med spinat, blåbær, feta og pinjekerner. Virkelig lækkert! Ham Hr. Kæreste havde virkelig tryllet. Ærgeligt at ens appetit ikke er så stor, når man ikke er på toppen. Ellers havde jeg spist alt rup og stup.


Pictures of today's dinner. Had a really nice summer salad with spinach, blueberries, feta cheese and pine nuts. It was delicious!

9 comments:

Annette said...

Mmm, bruchetta! Det bedste jeg ved! Kunne spise mig mæt i dem :)

Belinda said...

Hold da op hvor ser det lækkert ud! Han er da vist en keeper :)

Anonymous said...

Åhh jeg er nok en kvajpande, men jeg kan ikke lige se på bloggen hvorhenne på Cypern I skal bo? Der er både Agia Napa og Fig bay, men jeg aner ikke hvilket sted der er bedst?:) Kan du anbefale?
Vil gerne derhen til august, men det så svært at vælge ud fra beskrivelserne fra rejsebureauerne:)Så hvis du har et super godt sted du kan anbefale ville det være kanon!:)
PS: er der mange unge og party der? Mere fordi jeg ikke orker at vælte ind i stive unge mennesker 24/7 hvis du forstår;)


Takker;)
Chris

Miss Jeanett said...

@ Annette
Ja, sådan har jeg det også! Jeg ELSKER dem!

@ Belinda
Det var også super lækkert - og ja, ham giver jeg sgu ikke lige slip på ;)

@ Chris
Jeg tror, at jeg har nævnt før at vi skal bo lige udenfor Agia Napa (ca. 3 km udenfor), men det er nok langt tilbage, så det er nok derfor du ikke kan finde det ;) Både Agia Napa og Fig Tree Bay er lækre områder - og de to områder ligger også ret tæt på hinanden, så det er ikke umuligt at besøge den ene selvom man bor i den anden. Vi skal bo på et hotel der hedder Hotel Sun fun (totalt 80er navn, men det er skønt!) som egentlig er en slags lejligheder. Man har eget køkken og flere værelser. Der er ikke måltider med i prisen, men tilgengæld kan man nemt lave mad selv (eller gå ud). Der er en pool og stranden er mindre end 5 min væk (hvis man bor på et af værelserne på 1. sal, så kan man faktisk se stranden derfra). Agia Napa er lidt en partytown - det er derfor vi er glade for at vores hotel lige er et par kilometer udenfor byen. Det er perfekt - ikke midt i alt partying, men samtidigt tæt nok på byen til at tage derind og gå ud og spise osv. Håber det gav dig lidt svar - ellers spørger du bare igen! Jeg overvejer, at lave et indlæg om hotellet - ville det ha' interesse? Du er nemlig ikke den første der spørger.

Miss Jeanett said...

@ Chris
Og hov, jeg ved at Startour har det hotel vi skal bo på. Vi har bare selv sammensat rejsen, men sidste år var det igennem Startour.

Anonymous said...

Du er bare en knag;) Tusind tak for svar;) Jeg vil se om jeg ikke kan booke noget lidt udenfor byen. Vi er også en gruppe der skal afsted, og i tyverne! Men vi gider ikke det der score ferie miljø hele tiden. Lidt ro hører også med til ferien;)

Men takker for svar, og vil mægtig gerne se indlæg om hotellet. Det er altid lidt sjovere at vurdere udfra folks oplevelser fremfor bureauernes:)

Chris

Miss Jeanett said...

@ Chris
Det var da så lidt! Synes helt sikkert, at vores hotel lever op til jeres krav så. Det er et perfekt hotel at være flere afsted sammen på.
Jeg skal nok lige strikke et indlæg om hotellet sammen til enten i morgen eller lørdag. Du må endelig gerne kommentere og sige hvad du synes!

Ms Confashion said...

Ejj, hvor er det synd for dig, du er skidt- håber, du kommer hurtigt på benene igen!
Ham kærestemanden ku' da i hvert fald godt lyde som den ultimative sygeplejer ;-D
God Bedring!
/xxx nete

THE DIVINITUS said...

it does looks delicious...