Sep 22, 2010

Cypern video

Jeg sidder og bruger eftermiddagen på at redigere lidt videoer fra Cypern. Nogle af dem er for korte og andre alt, alt for lange til at jeg kan lægge dem ud nogle steder. Derfor skal de lige ha' lidt kærlig behandling først. Dog faldt jeg lige over den her som er ret kort, men i når da lige at få set mig "live". Det tror jeg ikke i har før? Vi sidder oppe på Cape Greko, hvor vi lige har spist aftensmad-pinic og her diskuterer vi så, hvor et bestemt sted er henne (som vi ikke har kunne finde). Der er en ret afslappet og hyggelig stemning i videoen, så jeg tænkte at i også skulle ha' muligheden for at se den Jeanett. Det er iøvrigt Hr. Kæreste (aka Tim) som filmer og som er meget bange for at komme for tæt på kanten, haha. Min fætter (i grøn t-shirt) driller ham også til slut i videoen. Nå, men lyder jeg som i har forestillet jer? Kom endelig med jeres tanker!


A small video from my vacation on Cyprus in july/august. Sorry, it's in danish, but you can see me "live" and here my voice.

Photobucket
Billedet som Martin tager af mig i videoen (som jeg også kommenterer på) imens jeg sidder og ævler og ævler

12 comments:

rijaH said...

Du lyder rigtig sød, hvilket jeg nu også havde forventet :) Fordi du virker jo rigtig sød ;D

MiaMaria said...

Åh jeg elsker at høre fynboer tale... det sker stort set aldrig efter jeg flyttede til København.

(Til gengæld blev jeg drillet mere med min fynske dialekt da jeg boede i Odense end jeg gør i Kbh - her syntes de blot det er charmerende).

Så det er klart at jeg synes det er super sødt og nostalgish og at du virker rigtig sød - du lyder jo som "hjemme" i mine ører :)

/Mia M
www.life-lust-loveliness.blogspot.com

Tanja said...

Jeg synes også du lyder rigtig sød, og det er rigtig fint at få sat en stemme på dig:) Så får man en lidt større fornemmelse af hvordan du er uden for bloggen også.

Miss Jeanett said...

@ rijaH
Åhhh mange tak!! Synes faktisk det var lidt grænseoverskridende at lægge videoen op her. Måske smadrer jeg fuldstæding folks billede af mig - men rart at i tager positivt imod... ja, mig?

@ MiaMaria
Haha, taler jeg så fynsk? Jeg synes Hr. Kæreste er mere fynsk end mig, men han "dyrker" det også fordi han synes fynsk er den sejeste dialekt (selvfølgelig).

Frk.B said...

Eeej, du lyder helt vildt sød!! Meget mere "nede på jorden" end jeg havde forestillet mig :D

Karina said...

Hihi, nu er jeg en af dem som kigger efter når jeg er i Gina Tricot (dog uden at have sagt hej endnu, hmm), så jeg havde hørt dig før videoen.

MEN jeg blev faktisk overrasket da jeg hørte dig første gange, man har jo altid en eller anden forestilling om hvordan folk lyder. Du lød bare helt anderledes end oppe i mit hoved, nothing bad(!!!), bare anderledes :) Men sød video altså, elsker dit "HEJ!".

Simone said...

Ret skræmmende, men du lyder fuldstændig som jeg havde forestillet mig. Og nøj, hvor ser det altså hyggeligt ud (:

Miss Jeanett said...

@ Frk. B
Taak :) Og godt det ikke var modsat - at jeg lød mere snobbet end du havde forestillet dig ;)

@ Karina
Uhh det er jo lidt snyd! Hehe, ej hvis det var mig ville jeg nok også lure uden at få taget mig sammen til at sig hej.

@ Simone
Ej, hvor underligt! :) Og ja, det var også en rigtig hyggelig aften!

Birch said...

Fyldt med lækre fyre..

og det er jo vildt du snakker som et vandfald :D

Miss Jeanett said...

@ Martin Birch
Du lyder overrasket over at jeg snakker meget? Burde du ikke know that by now? ;)

Anonymous said...

Din stemme lyder slet ikke som jeg forestillede mig :D men den er også svær at fange når vinden støjer sådan i baggrunden. Det ville være nemmere hvis det nu var en rigtig videoblog :)

Miss Jeanett said...

@ Anonym
Jeg skal nok lave en rigtig videoblog snart :)