Sep 1, 2010

Det 4. værelse

Photobucket

Nu ævler jeg så meget om vores nye lejlighed - så skal i da også lige se lidt af den, synes i ikke? Lejligheden er 100 kvm som er fordelt på 4 værelser, entre, badeværelse (med badekar - totalt win!!) og køkken. De 4 værelser skal bruges til stue, soveværelse, kontor til Hr. Kæreste og.... Ja, gad vide hvad det 4. værelse skal bruges til? Det er det i kan se på billedet her øverst. Kan i gætte hvad det bliver til?


I'm talking so much about our new apartment so I thought it was time to let you see some of it. There's 4 rooms in the apartment (besides kitchen and bathroom) and we're gonna use them for a livingroom, bedroom and an office. The forth room is the room above in the picture - can you guess what we're gonna use that room for?

9 comments:

Anonymous said...

Det er da et walk in til dig! :D Congrats!

Frk.B said...

Walk-in :D Åh jeg er misundelig!

Alberthe said...

WALK IN!!! :)

Jules said...

ORGGGG misundelse herfra!!!!

Simone said...

Hvor er jeg misundelig - jeg vil også have et walk in! (:

Katja said...

ja jeg var lige ved at sige børneværelse meeen efter at have set skoene, tror jeg mere på walkin-closet :-)))

-Katja
fashionbysobczak.blogspot.com

Linette said...

Uhh rimelig lækkert! - har prøvet at overtale min kæreste til det samme, men eftersom vi har en 2 værelses og han ikke har lyst til at opgive stuen, ja så bliver det ved drømmen ;)

Anonymous said...

Oh no you didn't!
Kææææmpe misundelse herfra! Jeg ku' godt.........

Miss Jeanett said...

I er sgu ikke nemme at narre! Men i har helt ret - det bliver sgu et walk-in til mig. Og jeg glæder mig som et lille barn!! :)