Sep 17, 2010

Kabel strik

Photobucket

Godt nok er den en anelse overpriced, men fuck hvor er den nice. Har længe gerne ville ha' en kabelstrik, men gider ikke ha' en af dem med det små-fesne kabel. Selve "kabel"-delen af strikken skal gerne være stor og grov - og det er den lige præcis her på denne strik fra Stine Goya. Der er desværre bare no way, at jeg vil give de 2200 kroner for en strik som den koster. Så jeg leder videre. Nogen af jer der har set en kabelstrik der minder om den her?
Min fredag aften går iøvrigt med at slappe af. Skal på arbejde i morgen og er stadig småsyg, så jeg skal bare slappe helt af i aften.


I would love to own this cabel knit from Stine Goya, but it's way too expensive. There's no way that I'm gonna pay that much for a knit blouse. Too bad because it's gorgeous. Any of you seen another one like it?

5 comments:

Julie said...

Faktisk lavede Gina Tricot en for et par år siden - fandt den da jeg læste i et gammel coverblad. Det undrer mig faktisk lidt - for den minder VIRKELIG meget om Stine Goyas, og underligt vil det vel være, hvis Stine Goya har fundet inspiration hos GT? Underligt var det hvertfald da jeg opdagede det :-)

Miss Jeanett said...

@ Julie
Ej, typisk! Den kunne jeg da godt lide ha' brugt i år istedet!!

Marie said...

Ja den ser fed ud og så ser den også dejlig varm ud.. Mega nice.. Kunne godt have brugt den idag i det kolde vejr ;)
-Marie

følg min blog her:
http://www.mariebraends.blogspot.com/

Manja said...

Jeg har selv kig på en hvid fætter fra Topshop, som er superflot hvis du spørger mig :)

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=20&viewAllFlag=false&catalogId=33057&storeId=12556&categoryId=216497&parent_category_rn=208491&productId=1941673&langId=-1

Miss Jeanett said...

@ Manja
Ja, den er faktisk ret fin! Men godt nok lidt dyr af en strik af være.