Sep 2, 2010

Mango kjole + free shipping

Photobucket

Ikke nu på lørdag, men næste lørdag der skal jeg til 10 års reunion med min folkeskole. Det bliver lidt spændende, fordi der er faktisk et par stykker jeg ikke har set i 7-8 år. Der er en 5-6 stykker som jeg har regelmæssig kontakt med og en af mine gode veninder (Julie) ser jeg ofte, men resten er jeg spændt på at se igen. Derfor vil man gerne se lidt godt ud og i min verden er det = ny kjole. Derfor benyttede jeg mig i aftes af at Mango på deres webshop kører free shipping til alle HELE september måned, fordi de fejrer at deres webshop fylder 10 år. De har i den forbindelse også givet siden et løft - og det trængte den sgu også til. Jeg snuppede den her kjole og håber den passer når den kommer frem. Jeg er lidt spændt på om farven er som på det øverste eller nederste billede - fordi det er den samme kjole. I kan finde den her til 599 kroner (og levering er som sagt gratis hele september måned).


Mango is celebrating their webshop's 10 years online so they're giving everyone free shipping all of september. I bought this dress last night.

Photobucket

6 comments:

Guapizimo said...

Har først opdaget nu at de har opdateret deres side, som du siger, det trængte den sgu til!!! Lækkert design nu, og man får da mere lyst til at shoppe. Mon ikke også de har måtte oppe sig lidt mht. design, nu Zara's shop lige er gået i luften?

Fin kjole iøvrigt.

Michelle said...

Ej den er virkelig flot!! :)

kat said...

virkelig virkelig flot kjole!!!

Janne B.T. said...

Hvor er den smuk! Hvis jeg var tyndere, ville den klart også være noget for mig :)

Anonymous said...

mango's giveaways are always really nice. this picture is amazing!! but my focus are on the shoes though. lol

Tille said...

Har kigget på den kjole så mange gange! Vil virkelig gerne høre om farve, størrelse og kvalitet når du får den :)