Oct 28, 2010

Rød Erdem drøm

Photobucket

Som så mange andre så faldt jeg også hårdt for Erdems SS11 kollektion. Den var så smuk og romantisk! Især den her røde blonde sag fik mit hjerte til at slå en smule hurtigere. Jeg har ledt og ledt efter et highstreet alternativ og jeg har slet ikke kunne finde noget. Jeg ved godt, at det er en forårs/sommer kollektion, så måske kommer highstreet alternativerne først der, men jeg kan ikke vente så længe. Så nu har jeg "bestilt" den hos min designer-veninde. Et styks speciel syet rød-blonde drøm, coming up! Jeg skal ha' taget mål til den i næste uge og glæder mig sådan til at se det færdige resultat.


I've been dreaming of this red lace dress from Erdem SS11 ever since I saw it walk down the runway. But I've haven't been able to find any highstreet alternatives so now I've asked my designer-girlfriend to make it for me. I can't wait to see it!

5 comments:

Vibeke said...

Den er også fin! Topshop har nu lavet en rød blondekjole i samme stil, dog med sort lynlås bag på (hvilket jeg synes ødelægger den lidt).

- Vibeke

Simone Hagemann said...

Som du selv har skrevet - den er virkelig smuk og romantisk (:

kat said...

omg!! hvem laver den??? den er gorgeous og passer perfekt til dig!!

Anonymous said...

Hej. super fed blog, læser den hver dag, har du egentlig fået prøvet den covergirl lipstain du købte? :-)

Miss Jeanett said...

@ Vibeke
Jeg synes ikke helt den fra Topshop har samme snit - den har bla. ikke rigtig nogen talje. Og du har helt ret i, at den sorte lynlås ødelægger lidt det romantiske udtryk.

@ Simone
Ja, den er MEGET smuk :)

@ Kat
Det skal Nanna ;) Hun tager mål på mig inden folk kommer til indflytterfesten. Hun siger den slet ikke er særlig svær at lave.

@ Anonym
Mange tak! Det er jeg super glad for at høre. Ja, og den var rigtig god! Jeg har bare smidt den væk her i flytterodet - håber den dukker op, fordi så var det meningen at jeg ville lave en anmeldese på den.