Oct 16, 2010

Vidste i...

Photobucket

Vidste i, at det er den samme producent der laver både Gina Tricot og Topshops smykker? Det er det og det betyder, at man nogle gange kan finde de samme smykker i både GT og Topshop. Disse billeder er alle sammen taget fra Topshops webshop, men det er samtidigt også smykker vi har i GT butikkerne. Lidt sjovt og underligt. Og oftest er tingene billigeste i GT end i de danske Topshop butikker (dog ikke altid hvis pundet er lavt og man bestiller fra Topshop webshoppen - tilgengæld kommer der så porto oven i).


Did you know that it's the same company that produces jewellery for both Gina Tricot and Topshop? That means that you sometimes can finde the same pieces in GT and in Topshop. Gina Tricot is often the cheapest one though.

5 comments:

Anonymous said...

Aha, kan det også være rigtigt at Miss Selfridge, Newlook også bliver lavet af samme producent? Har nemlig tit set lignende smykker. :)

Anne said...

Miss Selfridge har rigtig nok samme smukker som Gina Tricot. Jeg har købt en ring der, som jeg senere fandt i GT.

Litzy said...

Jeg har faktisk tænkt over det et par gange.
Først da jeg købte en ring i England i Topshop og senere fandt den i GT herhjemme.
Og sidste weekend forelskede jeg mig i stjerneringen i GT og så senere en blogge om den fra Topshop.

:)

Astrid Mie Majgaard said...

Nej det har jeg ikke tænkt over, men meget sjovt. I det hele taget er det tit svært at finde ud af hvem der ejer hvad, i tøj brancen.
Skrev netop på en anden blog at monki vidst nok er ejet af HM fordi man der nogen gange også kan finde det samme.

Astrid

Miss Jeanett said...

Ja, Miss Selfridge har også samme producent - som Anne også bekræfter. Så hvis man forelsker sig i smykker fra enten Topshop eller Miss S, så kan man lige så godt smutte forbi Gina.

@ Litzy
Ja, det så jeg også godt - jeg genkendte den også fordi vi har stjerneringen her i Odense i GT.