Nov 4, 2010

Butikker for Lanvin H&M

Photobucket

Rigtig mange af jer har spurgt til hvilke butikker man kan købe Lanvin for H&M kollektionen d. 23. november. Det er lige blevet offentliggjort i dag og det er i følgende 4 butikker:

Clemensborg, Århus
Lyngby Storcenter
Amagertorv, København
Galleri K, København

Kollektionen til mænd vil dog kun blive solgt i H&M på Amagertorv i København.

Jeg er ikke så overrasket over, at den ikke kommer til Odense, men jeg er bare ved at være lidt træt af at vi hele tiden skal overses. Dog kommer den også på webshoppen, så jeg må sidde klar der. Er i overrasket over hvor den sælges?


List with danish H&M stores there's gonna sell the Lanvin collection on the 23rd og february.

14 comments:

K said...

Ej hvor irriternede at kollektionen ikke kommer til Odense :-( Jeg føler lidt på samme måde som dig. Det er altså træls at vores by hele tiden bliver overset :-(
Men vi må følge med på nettet :-)

Sif Hagelskær Jensen said...

Skønt! Jeg bor nemlig ret tæt på Lyngby Storecenter, så der vil jeg smutte hen. :)

Men kan nu godt føle jer andre!

Julie said...

Iiih altså :( Hvor er det irriterende at kollektionen ikke kommer til Odense, er dog ikke overrasket over at den ikke gør. Irriterende at vi altid skal overses her på Fyn.

Jeg har ikke udsigt til at komme til Jylland indenfor nærmeste fremtid, jeg skal dog til Sjælland her midt i måneden, det er bare til at bryllup så der bliver nok ikke tid til shopping.

//Julie

june... said...

Vildt at de vælger 3 butikker i stor København.. Altså folk fra Lyngby kunne jo sagtens tage til København og hente deres fund :) Men økonomisk set er folk fra Lyngby og omegn måske mere målgruppe for Lanvin kollektionen..

Jeg har selv besluttet mig for at droppe kollektionen, jeg synes priserne er for vilde versus at det er H&M. :/

Sacha said...

At disse kollektioner kommer til Odense, sker nok først den dag at H&M i Odense er blevet moden nok til at føre Trend :(

Jeg skulle ellers mene at der er fynboer nok derude som tør det samme som københavnerne.

Men tak for opdateringen.

Anita said...

Jeg syntes generelt de er meget snævre HM når det kommer til hvor de udgiver deres mere specielle ting. Fx har vi her i sønderborg jordens kedeligeste HM, der er fx. ikke en Divided afdeling.

Og at tre ud af 4 butikker er i KBH er i mine øjne under al kritik. Fordel det dog lidt udover landet, så vi alle har en chance for at få fingrene i tingene.

- Der er dog udsigt til bedring. I 2013 får vi et nyt butikscenter til byen. Med STOR HM. med divided og med en herreafdeling. Måske vi er heldige at få lidt finere ting så ?

Hav en rigtig god aften :)

Liselotte said...

Er faktisk ikke overrasket , er efter hånden ved at være vant til at Aalborg ikke er en stor by på danmarkskortet ifølge H&M /:

Og jaa, har desværre aldrig haft held på H&Ms hjemmeside, den bryder jo altid sammen.

En H&M ansat said...

H&M i Odense får ikke Trend, da der ikke er plads i butikken. Der var en trend afd. for ca. 4-5 år siden, men blev nedlagt pga pladsmangel. Trend kommer ikkt til rosengårdscenteret, da det er et mærke som kun bliver ført i gågader og lign. og ikke i et familiecenter som det er.
Lanvin udkommer kun i de store H&M butikker som er i landet-derfor er Odense ikke med. Men tror mig, der er kommet en del feedback på at Odense bliver overset-og man kan kun håbe der bliver lyttet til det.
Der findes ca. 1500 butikker i verden-der er 200 butikker i verden som får Lanvin og 4 af dem ligger i DK-så helt overset er lille DK altså ikke...

Dette skal ikke ses som et surt opstød-mere som en forklaring, på noget som mange undre sig over :) Så håber I kan bruge det til noget..

Anonymous said...

Synes ikke det er så overraskende når nu det er der tøjet vil sælge bedst. Kan godt forstå det er nederen at bo i en by, hvor der ikke er udbudet, men kan også godt forstå at H&M vælger butikker hvor de ved at det sælger. Og det gør det i hovedstaden.

Miss Jeanett said...

Jeg er enig med jer der nævner, at det er vildt at 3 ud af de 4 steder er i KBH. Lidt vildt!

@ En H&M ansat
MANGE tak for dit indput - det er da helt klart noget man kan bruge til noget. Så mange tak fordi du gav dit besyv med. Det må du endelig gerne gøre en anden gang!

@ Anonym
Men 3 ud af 4 butikker i hovedstaden? Det er da det vildt. Og hvem siger det ikke sælger i fx. Odense? De sidste mange designer-kollektioner har slet ikke været tilgængelige i Odense, så de ved da ikke om den ville ryge hurtigt her? Jeg siger ikke, at de skal droppe noget i hovedstaden, men hvad med bare lige at tilføje en extra butik? Det er da lidt weird at Danmarks 3. største by aldrig er med i H&Ms overvejelser.

Katrine said...

Jeg kan godt leve med, at vi ikke får Lanvin x H&M - fair nok, at det er i hovedstaden og Århus (lidt stenet med Lyngby dog - det tænkte jeg også ifbm. Jimmy Choo, men nok om det).
Jeg er til gengæld mega træt af, at vi altid bliver overset i andre sammenhænge, så her kommer lige et (langt) surt opstød fra en highstreetglad odenseaner;-)

Man kan sige meget om os odenseanere, og måske er vi ikke de allermest fashion forward i provinsen. Men vi er til gengæld voldsomt glade for highstreet! Det kræver i hvert fald ikke mange tunge analyser at gennemskue, at der er i omregnen af en håndfuld butikker med dyre/lækre mærker her i byen - resten er kæder/highstreet. Skidtet sælger! Og der må jo være en grund til, at der kan være både to H&M'er og to Vero Modaer, der begge kan overleve her inde i byen ...

I lang tid var det, som om det altid var Aalborg, der blev glemt, men hvad skete der så - de har pludselig en Monki og en ny Weekday på vej. Nu er det Odense, der er den ucool by, ingen vi åbne i - vi må altså lave en demo;-)

Jeg køber til gengæld ikke den der med, at der ikke er plads til en Trend-afdeling i vores H&M - det må sgu være et spørgsmål om prioritering, og jeg ville med glæde stå for en mindre omrokering for at finde den plads;-)
Men kan så også argumentere for, at vi jo rent faktisk har en H&M nummer to, som man kunne ha' valgt at gøre mere nichepræget. Fx ha' lavet en butik med dame og herre Trend plus evt. Divided (som jeg havde hede drømme om, da jeg så, den åbnede. Og hvad fik vi så i stedet - verdens kedeligste butik! Den minder om dem, man støder på i mindre byer og triste storcentre(gætter faktisk på, at den, Anita taler om i Sønderborg, er en af samme slags), og børneafdelingen er jo giga! Dejligt for dem med børn, men lidt trist for os andre ...;-)

Jeg går gerne i fakkeltog sammen med jer andre for at se retfærdigheden ske fyldest - og vil så fortsætte med at drømme om, at der åbner en Zara i det gamle Bolia (som jeg drømte den anden nat, haha!)

Rigtig god weekend!

Sacha said...

Fantastisk kommentar Katrine!

Anonymous said...

Tror det har mindre at gøre med plads-mangel, men mere med salgstal. Trend i Lyngby blev fx lukket ned og i stedet udvidet med Divided fordi det solgte bedre.

Som H&M medarbejderen sagde tidligere, så kommer kollektionerne til de største butikker i DK. Mht Lyngby så er det en af HMs bedst sælgende butikker (i DK, da jeg arbejdede for dem anyways) sammen med den på Amagertorv, Frederiksberg og Fields. Sandsynligvis også Galleri K. Og det er også disse butikker, der som regel får alle de speciale kollektioner. Er faktisk overrasket over at Fields ikke får Lanvin.

Kan godt forstå at I føler jer overset, men i det mindste kan man stadig købe online. Det kan man så vidt jeg ved, fx ikke i USA. (Men så har de så meget andet!)

Malene said...

Faldt lige over den. Det forklarer måske meget godt hvorfor kollektionen kommer i Lyngby.

http://www.fashionforum.dk/articlehm-udvider-i-lyngby-storcenter

Men føler med jer fynboer. Engang kom kollektionerne da i rosengårscentret - kan da huske jeg har været derude.