Nov 10, 2010

Hjælp mig med hotel i Barcelona!

PhotobucketPhotobucket

Som jeg allerede har nævnt, så smutter Hr. Kæreste og jeg til Barcelona i marts. Indtil videre har vi kun købt flybilletter og mangler derfor stadig at finde et godt og nogenlunde billigt hotel. Jeg har kigget lidt rundt omkring og jeg synes hotellerne i Barcelona virker dyre - er det bare mig? Hvis i kender et godt hotel i Barcelona, så må i meget gerne sige til. Vi er ikke super kræsne - det skal ikke være luxus. Vi vil bare ikke bo langt væk fra centrum (op til 5 km er dog okay, hvis der er gode transportforbindelser), vi vil have vores eget badeværelse (nej tak til dele wc/bad på gangen) og så er jeg en lille krævende blogger som VIL ha' mit internet (det behøver dog ikke at være på værelserne - internet mod betaling et sted på hotellet er ganske okay!). Vi ville gerne kunne gøre alle 6 overnatninger for omkring 3000 kr, men hvis i kender et godt et der koster 3200 kr, så er det også okay.
HJÆLP piger og drenge - i må kende nogle gode hoteller?


I've already told you guys that I'm going to Barcelona together with Mr. Boyfriend in march. I've already bought the planetickets, but we still need to find a hotel. Do you know any good hotels? We're not that picky: Just not too far from the center, we want our own bathroom and I need to be able to get some internet access at the hotel while I'm there.

11 comments:

Amalie Damkjaer said...

Hey Jeanett. Tak for i går, det var super hyggeligt!
Da vi var i Barcelona boede vi her: http://www.hostalmarenostrum.com/eng/hostel-in-barcelona-center og det var rigtig godt, og ligger meget centralt - midt på ramblaen, 10 m fra en metro station og ca 10 minutters gang til Plaça de Catalunya.

Amalie

Louise said...

Har brugt dette: http://www.gbbhotels.com/hotelautohogar/

Fint til prisen. Et par hundrede meter fra Ramblaen, eget bad/toilet, internet i receptionen, meget tæt på metrostation.

Miss Jeanett said...

@ Amalie
Tak og i lige måde - det var rigtig hyggeligt!
Uhh det går lidt over vores budget(3900 kr for det hele) og jeg kan heller ikke se nogle steder om der er internet på hotellet? Kan du huske om der var det?

Miss Jeanett said...

@ Louise
Uh det ser godt ud! Jeg har gemt linket, fordi det kunne bestemt være en mulighed. Og man deler ikke noget bad/wc med andre?

Rejseministeren said...

Rejseministeriet vil gerne anbefale to gode hoteller i Barcelona. Det berømte Banys Oriental og det billige Contado Hotel Barcelona. God tur. Barcelona er en dejlig by :-)

Marijke said...

Da jeg var i Barcelona for 4 år siden boede vi på et NH Hotel. (www.nh-hotels.com) De har mange hoteller i Barcelona, men jeg tror vi boede på "Numancia". Kan ikke huske om der var internet, men jeg går ud fra at alle NH hoteller har internet. Værelserne var rigtig flotte og med eget bad, og morgenmad var også fantastisk.

Malsen said...

Vi boede her da vi var afsted for nylig.....jeg ved godt det overstiger de 3000 men måske der kan indhentes lidt rabat via hotels.com eller rejsefeber.

Hotellet:
http://ronda.barcelonahotels.it/?source=googleh-hotel+ronda+barcelona

Louise said...

Nix, bad og toilet er seperat på værelset.

Senette said...

I forbindelse med en studietur boede jeg på hotel Canton i Barcelona. Jeg har ikke helt styr på prisen, men formoder det var billigt..

Der var bad og toilet på værelserne og værelserne var meget fine, ikke det vilde luksus, men pænt og rent :) og så var hotellet central placeret.

http://www.hotelcanton-bcn.com/

Anonymous said...

Da jeg var i Barcelona i sommeren boede jeg på Barcelona Universal Hotel, tæt på metrostationen paral-lel. Det ligger i gåafstand til ramblaen og havnen, og skulle jeg til barcelona igen, ville jeg klart bo der igen.

Sofie said...

Hej Jeanett.

Jeg har været i Barcelona et par gange i år og har begge gange boet på Hotel Europark. Prisen er til at have med at gøre, værelserne er meget lækre og morgenmaden er også udmærket.:) (Du kan finde det på Hotels.com)
Det ligger ca. ti min. gang fra Passeig de Gracia som er en god shoppegade;)