Dec 4, 2010

Følg den nye blog med "Faste Læsere"

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg kan se, at der stadig er rigtig mange af jer der kigger herinde. Som nævnt er jeg flyttet til http://www.missjeanett.dk/, så det ville være rigtig cool hvis i kom derind istedet for. Pt virker hverken Bloglovin eller "Faste læsere" på den nye blog, men der arbejdes stærkt på det. Jeg har dog fundet en måde hvorpå i kan følge den nye blog i google reader/faste læsere med det SAMME, så i får nye indlæg ind der ligesom i gjorde før. I kan kigge på guiden her på billederne. Sig til hvis det volder jer problemer, så hjælper jeg gerne!

Billede 1: Gå ind til oversigten, hvor i får nye indlæg fra alle de blogs i følger. Nede i bunden skal i klikke på den knap der hedder "TILFØJ".

Billede 2: Skriv adressen på min nye blog i liniefeltet, den er http://www.missjeanett.dk/ (husk http:// !). Klik derefter på "NÆSTE".

Billede 3: Her skal i bare trykke på den orange knap "FAST LÆSER" og vupti! Nu får i indlæg fra den nye blog ligesom i gjorde med den gamle. Håber på at se jer inde på bloggen! Ha' en god lørdag!


How to add my new blog to your Google Reader/Friend connect. The new adress you have to add is http://www.missjeanett.dk Hope to see you soon on my new blog!

No comments: