Apr 22, 2009

Kate Moss in Vogue - May 2009 issue

Kate Moss in Oscar de la Renta


I have to admit that I'm probably a bit strange compare to a lot of other fashion-bloggers out there... I'm NOT a big fan of Kate Moss. I just don't get the hype about her. But these picture for the upcoming may issue of Vogue is gorgeous. Especially the picture with Kate, Marc Jacobs and Justin Timberlake. I love that picture! Are you a Kate Moss-fan?


Jeg må nok indrømme, at jeg er lidt underlig og atypisk i forhold til en del af de andre mode-blogger i blog-universet - jeg er nemlig IKKE en stor fan af Kate Moss. Jeg forstår simpelthen bare ikke hele hypen omkring og finder hende ret overvurderet. Men jeg må dog indrømme at disse billeder fra maj-nummeret af Vogue er lækre. Især billedet med Kate, Marc Jacobs og Justin Timberlake. Jeg er lidt vild med det billede. Er du Kate Moss-fan?


Marc Jacobs, Kate Moss and Justin Timberlake
Pictures: Annie Lebovitz / Vogue

6 comments:

Cille said...

Nope! Har heller aldrig kunne forstå al den fuzz omkring hende. Hun rammer ikke mig ;)

Miss Jeanett said...

Det var da dejligt forfriskende at høre at der er andre der har det som mig! Synes altid hun bliver så hypet i mode verdenen.

Cille said...

Lige præcis - får nogle gange knopper af at hun er ih og åh så stort et modeikon. Men hver sin smag ;)

Miss Jeanett said...

Meget enig igen! Nogle tilbeder hende bare lidt for meget ;)

Chrissy said...

I wouldn't say that I am a fan of Kate Moss - in fact, I don't really have any opinion about her, but this is a good photoshoot and I think she works really well in them.

skabetfyldt said...

Tror at grunde til, at jeg ikke bryder mig om hende, er fordi, hun ser så brugt ud, synes faktisk nogle gange, at hun er grim. Men fantastisk kjole hun har på på det først billede.