Apr 20, 2009

Now in english AND in danish

So I'm gonna try out a new thing here. I'm gonna do each entry in both english and danish - mainly because I fear that I'm loosing a lot of danish readers because of the fact that I'm writting in english. I'm not sure if it's going to be a permanent thing, but I'm gonna try it out for a while. Let me know what you think!

Jeg har tænkt mig at prøve at gøre noget nyt her på bloggen. Jeg vil fremover skriver hvert indlæg både på engelsk og på dansk - mest fordi jeg har overvejet om jeg måske mister en del danske læsere ved at jeg blogger på engelsk. Jeg er ikke sikker på at det er den permanente løsning endnu, men jeg har lige tænkt mig at teste det et lille stykke tid. Lad mig endelig høre hvad i synes!

3 comments:

Cille said...

God ide. Jeg læser dog fast med alligevel, men synes det er meget rart at du skriver på dansk (man er vel doven ;))

Miss Jeanett said...

Tak - tror også der er en del der bliver glade for det. Men vil omvendt også gerne holde fast i de internationale læsere. Så må bare lave lidt dobbelt-arbejde :)
Og tak fordi du kigger forbi her fast! Det er jeg glad for.

Tigeren aka Chau said...

Hej,
jeg har netop opdaget din blog i dag og synes det er en fed blog.
Jeg kan godt lide at du blogger både på dansk og engelsk. Sjovt nok så læser jeg det engelske først og scroller lidt hen over det danske.
Hvordan er du blevet så god til engelsk?
Da jeg var yngre kan jeg huske at jeg ofte skrev sms på engelsk, fordi jeg synes man ved færre ord kunne udtrykke sig iforhold til dansk. Det kom jeg til at tænke over da jeg læste din blog :-)
Du har mange lækre features (engelsk :-) i din blog som jeg godt kunne tænke mig at have på min også... måske du kunne vejlede :-)

/Chau