May 6, 2009

More pictures from the Fashion against AIDS campaign


"Girls just wanna have safe sex", design by Cyndi Lauper


Some more pictures of the upcoming collection has been released. Before I saw the pictures I was mostly interested in seeing what Dita von Teese had come up with, but now that I've seen the pictures my favorite is with out a doubt Robyn's t-shirt with the necklace-ish print. I think I'm gonna take a closer look at that one when the whole collection hits the H&M shops at the 28th of may (my birthday, yay!).
I also like the ones design by Katy Perry, Yelle, Tokio Hotel, Cyndi Lauper and the design by Pharell is pretty funny.

What do you think now that you've gotten a closer look at the designs? Gonna get any of them?

----------------------

Så kom der endelig nogle flere billeder fra den kommende Fashion Against AIDS kampagne. Før jeg havde set billeder var jeg mest interesseret i at se hvad Dita von Teese havde fundet på, men nu hvor jeg har set t-shirts'ne nærmere er min ubetinget favorit helt sikkert Robyns t-shirt. Jeg kan rigtig godt lide det halskæde-ish tryk der er på den. Den skal jeg helt sikkert se nærmere på når kollektionen kommer i butikkerne d. 28. maj (min fødselsdag, yay!).
Jeg kan også godt lide de looks som Katy Perry, Yelle, Tokio Hotel og Cyndi Lauper har designet - og den fra Pharell med "Use your brain" er ret sjov.

Hvad synes du om kollektionen nu hvor du har set den nærmere? Skal du ha' nogle af dem?


Design by Robyn"Use your brain", design by Pharell"You enjoy love life limited edition", design by Yelle


Design by Dita von Teese


"Rockhard, Fuck safe", design by Tokio Hotel

Design by Katy Perry

Pictures from nitrolicious.com

5 comments:

scient.hybrid said...

Uhh... Denne kollektion har langt flere interessante end den forrige, det kunne være man skulle kigge nærmere på den, når den rammer butikkerne.

Miss Jeanett said...

Enig! Der er flere jeg gerne vil ha' fingerne i denne gang. Sidste gang var der kun en enkelt jeg fandt interessant. Jeg skal helt sikkert i H&M d. 28 :)

Hvad for nogle synes du er fine?

scient.hybrid said...

Jamen, af dem du har postet her er det alle med undtagelsen af ditas, den er lidt kedelig i forhold til den udstråling hun har.
Men den jeg synes er fedest er den første, tanktoppen.
Fordi det der står på den passer rigtig godt på den person jeg er og mine kæpheste.

Anonymous said...

Lige noget helt andet... har læst i dine tidligere indlæg at du har noget for lady gaga. Hun kommer til dk 31. juli i kb hallen :-)

Miss Jeanett said...

scient - Jeg synes også mange af dem er fine. Oh no jeg ender garanteret med at købe for mange! haha. Dog tror jeg ikke bodyen er god til mig og mine 178 cm. Bodys har det med at være for korte til min krop og derfor kravler op steder der ikke er så rart ;)

Anonym - tusind tak for info, jeg vidste det godt og var også taget afsted, hvis ikke det var fordi jeg "desværre" rejser til Cypern ca. 12 timer før koncerten. Håber meget hun snart kommer til DK igen!