May 5, 2009

Latest buy: Cheap oversize H&M top


This top has already been hyped all over blog-land. And it is very cheap - only 40 danish kroner (around 6 $). It's sold out in Odense in the black/white version, but they have it in a purple/white version. And now it's mine.
--------------
Den her top er allerede godt hyped all over blogland og den er virkelig også billig - kun 40 kr!! Den er udsolgt mange steder (også her i Odense) i den sort/hvide version, men den findes også i en lilla/hvid udgave og den snuppede jeg i dag.

8 comments:

Vibeke said...

Nej hvor sjovt, den købte jeg i dag. Der hang da også kun den ene, nu hvor jeg tænker over det. Jeg tror, jeg var lidt forblændet af prisen, for den er rigtig dum til mig, så den ryger tilbage. Hvem har ellers skrevet om den? (føler mig lidt langsom)

- Vibeke

Miss Jeanett said...

Agurken har også blogget om den - bare i den sort/hvide version. Og mindes også at ha' set den på en blog mere, men kan ikke rigtig huske hvor lige nu.

Ej, hvor ærgeligt! Den er ellers så fin og virkelig en billig hverdags bluse.

Vibeke said...

Nå ja, jeg har da set den på agurkeliv, min er også i sort/hvid, så den ikke i lilla. Ja, det er ærgeligt, men har vist bare for brede hofter...

- Vibeke

Miss Jeanett said...

Hvad str er det du har? Jeg vil super gerne ha' fingerne i den sorte version.
Super ærgeligt at den ikke passer dig!

Charlotte D said...

Gud det var da også VILDT billigt! Tillykke med den. Hvilket af H&M mærkerne er den fra?

C

Miss Jeanett said...

Charlotte - Taaak :) Den er fra det almindelig hvide H&M mærke.

Vibeke said...

Hej. Jeg har ikke lige haft tid og computer til at svare. Men det er en large, jeg har. Hvis du vil have den, kan du lige skrive det, ellers tror jeg, der er andre, der er interesseret.

- Vibeke

Miss Jeanett said...

Vibeke - tusind tak for dit svar, men en L bliver desværre alt for stor til mig. Men mange gange tak for tilbudet! Håber du får den afsat, men det er jeg sikker på at du gør ;)