May 10, 2009

VILA opening in Odense C

The new Vila store in Vestergade in Odense C - not quite ready yet


This is probably only interesting for people that live in Odense - or at least Denmark. But VILA is opening a new store in the walking street in Odense C on thursday the 14th of may at 8.00 am (very weird time of the day?? 8 am?). FINALLY we don't have to go to Rosengårdscenteret (big shopping mall) to go to a VILA store. I HATE Rosengårdscenteret.
I'll definitely be visiting the new VILA store this upcoming week. Will you?

PS. Now we're only missing that Mango, Zara, Monki and Gina Tricot open stores in Odense... let's GO!

---------------------

Det her er nok mest interessant for mine Odenseanske læsere - eller i det mindste de danske. Men VILA åbner en ny forretning i gågaden i Odense C på torsdag d. 14. maj kl. 8.00 (meget underligt tidspunkt... kl. 8.00?? To timer før alle andre butikker åbner? Og hvem shopper på det tidspunkt?). ENDELIG får vi en VILA butik i Odense C, så vi slipper for at skulle ud i Rosengårdscentert hver gang vi i Odense craver ting fra VILA. Jeg hader virkelig Rosengårdscenteret... det er kun et sted gamle mennesker handler.
Jeg skal helt sikkert besøge den nye VILA butik i den kommende uge. Skal du?

PS. Og nu mangler vi så "kun" at Mango, Zara, Monki og Gina Tricot nosser sig sammen og åbner butikker i Odense også.... sæt i gang!

5 comments:

scient.hybrid said...

Hvilken butik lå der førhen?

Selvom jeg ikke bor i Odense længere, så er jeg lidt nysgerrig på udviklingen i byen.
:)

Miss Jeanett said...

Ved du hvad - det har jeg tænkt over i en uge nu og jeg er ved at blive sindsyg... jeg kan simpelthen ikke huske hvad der lå der før. Har også spurgt Hr. Kæreste og han kan heller ikke huske det. Men den ligger næsten lige overfor H&M i Vestergade (altså bare på modsatte side end H&M).

scient.hybrid said...

Ahh... så må jeg lige tænke, men er ledt på sporet.
De butikker jeg husker på den side er/var: taskebutik, brillebutik, undertøjsbutik, og Solo.

Tine said...

Der lå undertøjsbutikken MissYa før.

Desuden, shoppe kl.8 - jeg er klar.. Jeg foretrækker at tøjet ligger pænt foldet etc. når jeg kommer ind i butikken og ikke rodet i kæmpe bunker som det gør kl.16 ;)

Miss Jeanett said...

Tine - åh du er en skat! Det er da også rigtigt! Gad vide om den ikke kørte rundt? :gruble: Jeg foretrækker også at alt ser pænt ud, men kl. 8 er liiiiige tidligt nok til mig. Det er jo midt om natten! ;)

scient - Tine har givet os svaret :)