Aug 21, 2009

Asos temptation


I wouldn't mind if these two items from Asos were in my closet when I wake up tomorrow. I think they're mighty cool! Love all the see-through-ness on the dress and the studds on the skirt. You can get the dress for £ 35 (45.78 euros/$ 64.37) here and the skirt for £ 20 (26.16 euros/$ 36.78) here.

Now I'm gonna relax for the rest of the day - don't know what to do yet. After the soccer match yesterday (that my team OB lost - booohoo!) we decided to get a few drinks. I'm okay today, just a bit tired, but Mr. Boyfriend got really drunk and he's paying for it today. He has looked better ;) What are you guys up to on this night?

----------------------

Jeg ville slet ikke ha' noget imod, hvis disse to ting fra Asos pludseligt var at finde i mit skab, når jeg vågner i morgen. Jeg synes de er top-cool! Er vild med alt det gennemsigtige på kjolen (selvom den dog ser liiiiidt kort ud) og alle de små nitter på nederdelen.
I kan få kjolen for £ 35 (ca. 300 kr) her og nederdelen for £ 20 (ca. 175 kr) her.

Nu vil jeg bare slappe af resten af dagen - ved dog ikke helt hvad jeg har tænkt mig at lave endnu. Efter fodboldkampen igår (som OB desværre tabte - VRÆL) der besluttede vi os for at snuppe en enkelt (som blev til flere) på Grøntorvet som vist er ved at blive vores skamsted i Odense. Jeg har det fint i dag, bare lidt træt, men Hr. Kæreste blev ret vissen og det betaler han for i dag. Han har set bedre ud ;) Hvad skal i lave på sådan en fredag aften?

9 comments:

stilettolover91 said...

Both items are gorgeous!!! I especially like the skirt!!

http://www.hottheels.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ stilettolover91
I totally agree with you ;)

Birgit said...

WAUW they are both so amazing, really pretty! & thank you for your sweet sweet comment.

xx Birgit
www.taukaa.blogspot.com

Fabulous Finds Gal said...

Hot!!! Great rockin' blog, darling.
xo,
Fabulous Finds Gal

linaa, said...

me three.
love the skirt
(:
miss jeanett you love studs don't you :P i dont blame you, me too!

Miss Jeanett said...

@ Birgit
You're welcome! :)

@ Fabulous Finds Gal
Thank you SO much!!

@ linaa
Ohh you got me ;) Yeah, I'm pretty hooked on the studds.

Tellah said...

Sjovt, har nærmest lige siddet og kigget på præcist de samme to dele. Er meget fristet af kjolen - det er jo lidt en variant af alle de andre blondekjoler. Køb den og vis den til os andre, please!

Miss Jeanett said...

@ Tellah
Sé, nu lokker du!! Føler mig meget fristet af begge dele... ;)

Anonymous said...

Jeg har købt nederdelen! (: Men; det er altså ikke nitter men derimod små similisten. Den er rigtig fin & får sindssygt mange komplimenter når jeg har den på i nattelivet!