Aug 22, 2009

Blake Lively in Blumarine dress

When I was in Cyprus I bought a lot of US and UK magazines to keep my self entertained while I was tanning by the pool. One of these was british Glamour that had Gossip Girl-actress Blake Lively on the cover in a GORGEOUS embellished dress. I found out that the dress is from Blumarine which I didn't know before, but this dress is absolutely breathtaking. I've looked all over the internet and the only picture I've been able to find is from Blumarine's FW 09 runway show - and sadly they decided to cover the dress with a rather boring jacket. I haven't been able to find out the price or if there's a webshop either (it looks like there's no webshop or any who sells Blumarine-clothes). Can any of you help me? I'm totally in love!

-------------------

Da jeg var på Cypern købte jeg en del udlandske blade (især fra US og UK) for at ha' noget underholdning, når man lå og solede sig ved poolen. Et af dem var britisk Glamour som havde Gossip Girl-stjernen Blake Lively på forsiden. Hun havde den smukkeste nude og sten-besatte kjole på som jeg fandt ud af er fra mærket Bluemarine. Jeg kendte ikke mærket i forvejen, men det ser ud til at det er italiensk. Jeg har søgt overalt på nettet og det eneste billede jeg har kunne finde er fra mærkets FW 09 runway show, hvor de fjollehoveder har valgt at dække kjolen med en røv-kedelig jakke. Jeg har heller ikke kunne finde en pris på kjolen eller om de har en webshop (det ligner lidt de ikke har og heller ikke andre der forhandler mærket online). Er der nogle af jer der kan hjælpe? Jeg er total skudt i den kjole!

5 comments:

tonia fashion tour said...

Blake is soooo pretty!!!and the dress perfect!!!!!!
xxx

linaa, said...

absolute agreement.

Mette said...

Hej,

jeg ved desværre ikke, hvor du kan købe mærket henne, men du kan se deres kollektioner på elle.com

http://www.elle.com/Runway/Ready-to-Wear/Fall-2009-RTW/BLUMARINE/BLUMARINE

mvh
Mette

Miss Jeanett said...

Tusind tak Mette!

Anonymous said...

He he ... så rart! Jeg har gjort akkurat som deg. Sett kjolen, og lett flere steder. Uansett er den nok for dyr når det kommer til stykke. Fantastisk nydelig iallfall.