Aug 16, 2009

Gina Tricot knitted jumperI've already started thinking about what I'm gonna buy of new stuff to my fall/winter waredrobe. One thing that's on my list is warmer blouses. And I think this jumper from Gina Tricot is perfect and very cheap! I love the sleeves on them! There's only two "problems": I'm worried about the length of them because I'm so tall. Do any of you guys know how long they are? And the other thing is that I don't know which colour is the coolest. What do you think?

They model is called Erika Knitted Jumper and it costs 159 danish kroner on the danish website (which is about 20 euros/£ 18). There's a swedish, finish and norwegian webshop too. Just choose your country here

------------------

Jeg er så småt begyndt, at tænke på hvad jeg skal ha' købt af nye ting til efteråret/vinter. En ting der helt sikkert er på min liste er varmere bluser. Og her synes jeg de her fra Gina Tricot er perfekte og super billige! Jeg er vild med ærmerne. Der er kun to "problemer": Jeg er lidt bekymret for længden på dem eftersom jeg har størrelse giraf. Er der nogen af jer der ved hvordan de er i længden? Og den anden ting er farven - jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for hvilken farve der er coolest?! Hvad synes i?

Modellen hedder Erika Knitted Jumper og koster 159 kr. Den er bla. på Gina Tricot webshoppen lige nu under Jumpere & cardiganer.

8 comments:

Regitze said...

Fed blog!
Den blå er flottest :D
Jeg har et lille spørgsmål: hvordan får du det flagcounter?

Miss Jeanett said...

Tusind tak for rosen :) Jeg overvejer stadig mht farven - men du har ret i at den blå er lidt mere spændende end den sorte og grå.

Jeg har fået flagcounteren her: http://www.flagcounter.com/index.html

M said...

Hej er netop blevet fast læser
- www.i-shop-a-lot.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Hej M!
Tusind tak for det - det gør mig glad :)

linaa, said...

DEFINATELY buy it in either black or grey. Black says "I'm chic, I'm stylish" and grey says "I'm comfortable but I'm also chic". Depends on which colour looks better on your skin. For me - I'd say the black - it goes with EVERYTHING

love always
Lina

Miss Jeanett said...

@ linaa
You're right that those too colours are more stylish, but don't you think that the jumper looses some of its details in the black colour?

Echoes said...

Jeg har også en en lang overkrop, dog er jeg slet ikke så høj og flot som dig, men jeg er lidt bange for at strikken ender som en kort bluse, som er no-go.

Den egentlige egrund til min tøven med den strik er om det overhovedet er "strik" GT er kendt for deres akryl-helvede og det orker jeg bare ikke :(

Miss Jeanett said...

@ Echoes
Ej, hvor er du sød! Det er dog ikke altid at min højde er lige velkommen - Hr. Kæreste brokker sig ihvert fald til tider, når jeg hopper i høje stiletter.
Men jeg deler også din "bekymring". Er bange for den vil sidde og stumpe på mig og det ser jo super fjollet ud (og er også en ubehagelig følelse, fordi man ender med at gå rundt og hive ned i den hele dagen).