Aug 13, 2009

Latest buy: Mango sequin tunic

Image Hosted by ImageShack.us


My latest buy is this sequined tunic/dress from Mango. I found it on Asos £ 23, but when I was about to pay then I found out that Asos only ships items from the Mango line to the UK. That sucks! I was just so thrilled that Asos got Mango to their site - mostly because the shipping is a bit expensive when you buy from Mango's own online webshop. But at the time I was so in love with it so I ended up buy it from Mango's own site anyway.

Get it on Asos here and on Mangoshop here.

------------------

Mit sidste køb er den her paliet tunika/kjole (jeg håber den kan bruges som kjole!) fra Mango. Jeg fandt den på Asos til den billige pris af 23 £ (ca. 200 kr), men da jeg skulle til at betale, så fandt jeg ud af at Asos kun sender deres Mango-items til UK. Det stinker! Jeg var ellers lige blevet så glad over at opdage at Asos havde fået Mango på deres side - mest fordi porto fra Mangos egen webshop er lidt dyr til DK (65 kr). Men jeg havde allerede forelsket mig så meget i den, at jeg måtte ha' den. Og i sidste ende endte den med at koste det samme inkl porto. Den koster nemlig kun 179 kr på Mangoshop, men 200 kr på Asos.

Køb den på Asos her og på Mangoshop her.

4 comments:

stilettolover91 said...

I LOVEEEE It!!!!! Looks amazing on her, sure it looks even better on you!!

http://www.hottheels.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Awww thank you so much sweety! :)

Echoes said...

Uha den er super fin, er sikker på at du kommer til at se fantastisk ud i den :)

Miss Jeanett said...

Åhhh hvor er du sød... har modtaget den og den er fin. En en smule lille i str. Den er desværre også for kort som kjole. Men skal nok få den brugt!