Aug 17, 2009

Tip: Blogtoppen


This is a tip only for danish blogs - sorry! I'll be back later with more stuff for all of you!

-------------------

Har du også en dansk modeblog? Eller er din blog en rejseblog? Eller en madblog måske? Lige meget hvad det er for en slags blog, så har jeg et tip til jer med blogs. Nogle af jer kender måske Blogtoppen, andre gør ikke. Blogtoppen er en hjemmeside der viser en slags hitliste over danske blogs inddelt i forskellige kategorier. Det smarte er, at man får overblik over hvor mange der egentlig læser ens blog og samtidigt er der flere der måske får øje på din blog, fordi de kigger listerne igennem. Det er super nemt: du går ind og opretter en (gratis) profil og derefter tilmelder du din blog. Du får derefter en html-kode som du skal sætte ind på din blog. Der er en super guide derinde selvom html-koder måske ikke er din stærke side. Og vupti! Så er din blog tilmeldt og tæller nu dine besøgende!
I kan samtidigt også kigge lidt rundt derinde på de forskellige lister - hvem ved, måske opdager du din nye ynglings blog derinde :) Tippet er ihvert fald hermed givet videre!

4 comments:

Cille said...

Jeg har godt kigget på den flere gange, men aner simpelthen ikke hvilken kategori jeg skal ligge mig i. Jeg er jo hverken mode, hobby, mad osv - men en stor blanding. Og sådan en kategori mangler der altså :)

Miss Jeanett said...

Hvad med "Humor og hverdag"? Hverdag må jo betyde lidt af hvert - hvad der nu er på hjernen den pågældende dag. Ellers ville jeg vælge det jeg synes det er mest på ens blog.

Cille said...

Det var jo selvfølgelig en mulighed - det kunne være man skulle tilmelde sig derinde :)

Miss Jeanett said...

Det synes jeg du skulle tage og gøre :)