Aug 17, 2009

Latest buy: Green sequin dress

Image Hosted by ImageShack.usMy lateste buy is this amazing green sequin vintage dress. It's one-of-a-kind and I can't wait to recieve it! I'm planning on styling it with my studded heels from Zara - and very Balmain-ish styling (on the picture below I'm compairing it to the actual Balmain green dress).
I bought it from Deppe and it's also her pictures.

... and another non-fashion related thing.: Today I joined a gym and I had my first work-out today in 3 years. I'm feeling so good right now - I should have done this earlier!

----------------------

Mit seneste køb er den helt-igennem fantastiske grønne paliet vintage kjole (uh, det var godt nok mange tillægsord!). Det er en one-of-a-kind og jeg kan simpelthen ikke vente til jeg får den! Jeg har planer om, at style den med mine Zara nitte stiletter - en meget Balmain-inspireret styling (i kan se ligheden mellem den faktiske kjole fra Balmain og så min kjole hernede). Jeg har købt den af Deppe og det er også hendes billeder jeg har lånt.

.... og så til en ikke-mode relateret ting: I dag har jeg simpelthen meldt mig ind i et trænningscenter og var oppe og træne for første gang i 3 år i dag. Jeg har så god samvittighed lige nu - jeg skulle ha' startet noget før!

Image Hosted by ImageShack.us

6 comments:

Agnis said...

wow!!!!! Envy you tenderly

Miss Jeanett said...

Thank you! Can't wait to wear it to an event! :)

linaa, said...

beautiful, im jealous.
what shoes are you planning to pair with it?
x

Miss Jeanett said...

The Zara studded heels I have - I linked to them in the blog entry :)

Nya said...

What a fantastic find.!! I am in love with your green sequin vintage dress. I would like to have a similar one.

Miss Jeanett said...

@ Nya
Thanks! I bet you can find some good ones on ebay!