Sep 17, 2009

Latest buy: New phone


My phone has been doing some weird stuff the last couple of weeks. It turns it self off out of now where (which is quite annoying) and sometimes the screen just freezes so I have to take out the battery before it reacts. It has served me well though - it's almost 2½ years ago since I bought so it is time for a new one. I only want a Nokia phone - I've tried other brands, but I am a Nokia-girl and always will be. I really, really wanted the Nokia E71 (which Mr. Boyfriend has - I'm very jealous!), but it's just to expensive for what I wanna pay for a phone (1500 kroner here in Denmark). So I ended up with another Nokia - the one the call 3600 slide in red. I've never had a slide phone before so that's gonna be interesting. Do any of you know this model? It's it good?

-------------------------

Min telefon har virkelig lavet noget underligt shit her de sidste par uger. Den er begynder at slukke sig selv hele tiden (hvilket er pænt irriterende!) og ofte så fryser skærmen helt, så jeg bliver nødt til at tage batteri ud før der sker noget igen. Den har dog nok aftjent sig værnepligt, da jeg har haft den 2½ år, så det er tiden for en ny. Jeg vil kun ha' Nokia telefoner - jeg HAR prøvet andre mærker, men jeg er bare en Nokia-pige og det bliver jeg ved med at være. Jeg ville egentlig (hvis jeg ikke behøvede at tænke på pris) helst ha' en Nokia E71 (som Hr. Kæreste har - er meget misundelig!), men den koster simpelthen mere end hvad jeg er villig til at betale for en telefon (1500 kr hos telmore.dk - vil sgu hellere bruge 1500 kr på tøj!). Så jeg endte med en anden Nokia-model... nemlig 3600 slide i rød. Jeg har aldrig haft en slide telefon før, så that'll be a first. Er der nogen af jer der kender den? Er den okay?

4 comments:

L.T. said...

No idea if that is a good phone or not but I love slide phones =)

Trins said...

E71'eren er megadårlig at sms'e på!

Mette said...

Jeg kender den desværre heller ikke, men det er faktisk nøjagtig den, jeg har kig på, efter min sidste telefon druknede for et par uger siden.... Så: siger du ikke lige, om den er god? Jeg har sponset rundt for at finde den i alle butikker, men jeg kan simpelthen ikke finde den!

Mvh
Mette
modedullen.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ L.T.
I've never had one before - maybe I'm gonna love them too :)

@ Trin's
Synes du? Jeg synes den er super cool! Og Hr. Kæreste synes den er nemmere, at sende sms'er på.

@ Mette
Jo, selvfølgelig! Jeg skal nok komme med et pip om den er god, når jeg lige har haft den en uges tid (har heller ikke modtaget den endnu). Nu ved jeg ikke hvilket selskab du bruger (og om du vil købe tlf'en med eller uden selskab tilknyttet), men den findes på telmore.dk