Oct 16, 2009

Crappy day


Sorry for not posting so far... it has been the most crappy day ever! My bank took my visa-creditcard and gave me a Mastercard Direct... which I can use... no where. Stupid financial crisis. Go away!! I now have 20 kroner ($4/£2.5/€ 3) to live for the rest of the month. And loads of other things... I just wanna wish today to a place far far away! Now I'm gonna go watch Disney movies in my bed. Far away from the evil world that is today ;)

------------------------

Sorry for manglende blogging i dag, men i dag har været en dag from hell. Min bank har nakket mit dankort og erstattet det med et lorte Mastercard Direct som jeg kan bruge ca. ingen steder. Dumme finanskrise - gå nu væk! Så jeg har 20,75 kr til at leve for resten af måneden. Tak, idiot af en bankrådgiver! Og så er jeg lige blevet kaldt uintelligent af en klassekammerat, fordi jeg ikke kunne hjælpe hende med at finde en lavelampe (nej, jeg aner ikke hvad hun vil med sådan en) i Odense i dag. Hun sagde, at hun var sikker på at det var fordi jeg ikke vidste hvad sådan en var for noget. Jesus christ... og da jeg sagde hun skulle tale ordentligt til mig, så blev der pænt logget af og givet no response. Nogle mennesker burde fanme opdrages i hvordan man opfører sig overfor andre mennesker! Nå, det var min gang galde... jeg vil kravle ind under dynen og se Disney film. Dét gør mig i det mindste altid i lidt bedre humør.

3 comments:

Cecilie said...

Øv hvor surt...

Nogle dage er bar lorte dage.

Håber det kan hjælpe på humøret, at jeg sys du har en fed blog som jeg tjekker hver dag.. :o)

Tine & Victoria said...

Ej, hvor er det ærgerligt!
Men sådan nogle dage har man jo.

Jeg synes også din blog er super spændende. :)

http://fash-splash.blogspot.com/

Miss Jeanett said...

Tak begge to - hvor er i søde!! Ja, nogle dage er bare nogle lorte dage lige meget hvad man gør. Dagen i dag tegner sig heldigvis til at blive bedre :)