Oct 20, 2009

Disney: The Princess and the Frog trailer

I'm not afraid to admit that I'm a big Disney-geek. I looooove Disney cartoons and I can't wait for the new movie The Princess and the Frog to hit the movie theaters. I think it's so cool that they went back to 2D! The movie premieres in the US on November 25th, but here in Denmark we have to wait to the 12th of February... what the f*** is up with that? 2 months after the US? Well, lucky for me I just found this trailer to make time pass while I wait impatiently. Are any of you looking forward to seeing it?

----------------------

Jeg er sgu ikke bange for, at indrømme at jeg er lidt af en Disney-nørd. Jeg ÆÆÆÆLSKER Disney tegnefilm og jeg kan slet ikke vente med at se den nye film The Princess and the Frog. Jeg synes det er SÅ fedt, at de er gået tilbage til at lave 2D film også. Det savnede jeg altså. Rigtige Disney klassikere er nemlig 2D if you ask me - de andre føles bare "fake", basta. Den nye film har premiere i USA d. 25. november, men vi her i DK må vente helt til d. 12. februar med at få den at se - ikke helt fair. Hvorfor skal vi vente 2 måneder mere end amerikanerne? Nå, jeg kan da få noget af tiden inden til at gå med denne trailer. Glæder i jer også til filmen?

7 comments:

Bailey said...

Uh ja jeg glæder mig heeeelt vildt! Men det kommer nok ikke som en overraskelse ;)
Så lige traileren i bio i dag, og veninden hev mig i armen med det samme og spurgte om jeg gad se den? Oh yeah!

L.T. said...

Yay I'm so excited for this! Now i'll know the real story! lol I love disney and fairytales =)

Miss Jeanett said...

Hehe ja dig havde jeg da regnet med! Jeg skal vist også lige ha' fundet nogen at se den med. Der må være nogen der kan lokkes!

jane said...

Hej Jeanett...
Sir du ikke lige til når den lækre nitte-taske kommmer nede i friis?:) Du havde bestilt den ikke?
Knus Jane

Miss Jeanett said...

@ jane
Jo, det skal jeg nok! Poster det nok på bloggen :) Jo, jeg står på venteliste så de ringer til mig når den kommer. Men der går nok lige et par uger endnu. Hun sagde til mig, at den stod til at komme midt-november.

jane said...

super mange tak:) Go ide med noget velour i garderoben...tror også jeg skal på jagt!

Trins said...

Der er fuld gang i at indspille de danske sange!

Jeg glæder mig også til at se filmen på dansk. Tit er tegnefilmene bedre på engelsk med de mange finurligheder som ligger i det engelske sprog, synes jeg.