Oct 21, 2009

New SATC pics: Miley Cyrus

Oh I was really, really hoping that the rumors about Miley Cyrus being in the upcoming Sex and the City movie weren't true... but now it has been confirmed that she is. And there's even pictures to prove it *barf*. I'm really not a big fan of her - I think she's a spoiled, untalented brat and I can't really see why she should be in the movie. Rumors say that she plays an actress that has a role in Smith's new movie. The rumors don't say why Samantha and the role Miley is playing are wearing the same outfit. Are you happy that Miley Cyrus is in the movie?

------------------

Åh nej... jeg havde virkelig, virkelig håbet, at rygterne om at Miley Cyrus skulle være med i en kommende Sex and the City 2 film ikke var sande. Men det er de altså... og der er endda billede-beviser *indsæt bræklyd*. Jeg kan virkelig ikke lide hende - jeg synes hun er en forkælet talentløs teenager der kun laver shitty shows og musik. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor folkene baf SATC har valgt at gøre hende til en del af filmen. Rygterne siger, at hun spiller en skuespillerinde der har en rolle i Smith's nye film (i filmen). Rygterne siger dog intet om hvorfor hun har det samme outfit på som Samanth (gorgeous kjole, men underlig styling med de støvler). Hvordan har i det med at hun er med i filmen?

8 comments:

karenmarie said...

enig, men man kan jo kun håbe på at hun bliver fremstillet som den forkælede brat hun er.. hehe.. :) stoler på at satc folkene nok skal få noget godt ud af det!

Alberthe said...

Samamtha har valgt den kjole til Smiths nye film, for at se ung og lækker ud. Men så ser hun jo at miley har den samme kjole på. Det er vist bare det(:

Marianne said...

Jeg mener at have læst et sted, at det er noget med, at de kommer til premieren i samme kjole.. En hver kvindes mareridt.. Men om det er sandt, eller kun rygter må tiden jo vise.. :)

Og er i øvrigt med på brækholdet over Miley Cyrus!

turna said...

Det lyder da kikset med den scene.. Hvis de endelig havde taget samme kjole på, tror jeg næppe de også ville have valgt PRÆCIS samme støvler og bælte???

Miss Jeanett said...

Haha hvor er det fedt at høre, at i er enige med mig omkring Miley. Troede jeg var den eneste!

Og det lyder underligt, at konceptet "bare" er at de har den samme kjole (og støvler? What are the odds?!? Meget enig med dig turna) på. Lyder som om de har skabt en underlige situation bare for at få proppet Miley ind i filmen.

Anne said...

Nej Nej Nej. Hader Miley Cyrus. Har det helt på samme måde som dig. Glæder mig til at se hvilken en (forhåbenligt) lille bitte rolle hun har fået!

Øv!

Sara said...

Enig med deg!

Anonymous said...

Oh my god, det må bare ikke være sandt!