Oct 22, 2009

H&M military jacket

Image Hosted by ImageShack.us

These pictures are from H&Ms fall collection feat. model Jessica Stam. According to Nitrolicious.com then it's all from Divided - which I like because my local H&M has that and Divided is always pretty cheap. I'm completely in love with the military jacket/cardigan - and I still don't have anything military-like in my waredrobe so I think this is perfect. I just don't know when it's coming or how much the jacket is going be. Help? Anyone?

-------------------------

Her er lidt nye billeder fra H&Ms efterårkampagne - inkl model Jessica Stam. Ifølge Nitrolicious.com er disse items fra Divided, hvilket I like the sound of! Mest fordi min lokale H&M har Divided og så også fordi Divided plejer at være pænt billigt. Jeg er faldet meget for militærjakken/cardiganen på det øverste billede. Jeg har stadig ikke fået anskaffet mig noget militær-agtigt, så den kunne være lidt perfekt til mig. Og jeg tror bare jeg ville style den som H&M har gjort det på billedet. Det eneste problem er, at jeg har ingen idé om hvornår den kommer i butikkerne eller hvad den kommer til at koste. Er der nogen af jer der har set den eller kender prisen? Nu vil jeg smutte hen og spise tunsalat + avocado og groft brød. Namme nam!

8 comments:

Tine said...

Jep jeg har set den i centeret og i byen :)

Vibeke said...

Jeg er ret sikker på at jakken er i butikkerne - måske også i grå...

- Vibeke

Milla said...

Jeg mener at jeg så jakken / cardien i h&m her forleden. Jeg er ikke 100% sikker på at det var den, men er ret sikker :) Synes jeg kan genkende den..

Miss Jeanett said...

Tusind tak piger - det kunne godt lyde som om at den er kommet så. Er der nogen af jer der kan huske prisen ca.?

Posh said...

Love that military jacket, think it's even more better than the well-known version of H&M!

Milla said...

Nej jeg fik desværre ikke kigget på prisen :/ Men kunne forestille mig at det er noget i retning af 250-300 nu når det er divided..

Emilie Delance said...

Jeg købte den i grå for ca. 2 uger siden :D Den er meget tynd i stoffet, men meget dejlig alligevel.

blog.delancefashion.com

Malu said...

i have that jacket:D It's 19.95 euro's and I LOOOOVEEE it!
You have a great blog :D

xxClick here to go to Malu’s Fashion!