Oct 23, 2009

Our video project

This is what my group and I have been doing this week. The assignment was that we had to do a commercial for Odense Science Zoo and it had to be 60 seconds long. We had a lot of fun shooting it and we like the result (even though it's a bit silly). We hand it in here at 12.00 (so in an hour), but we're done so we're just waiting.
And yeah, it's me in the purple top. I hate myself on video - I think I look horrible... I look fat. But now you've seen my "live" ;)

(And yes, one of my groupmates spelled my name wrong... that's awesome).

--------------------

Her er hvad min gruppe og jeg har lavet denne uge i vores video-workshop. Opgaven lød på at lave en reklame video for Odense Science Zoo og den skulle være 60 sekunder lang. Vi havde det virkelig sjovt under shooting og vi er tilfredse med resultatet (selvom den er lidt fjollet og useriøs). Vi skal aflevere den her kl. 12, så vi har egentlig en time endnu, men vi er færdige.
Og ja, det er mig i den lilla top. Jeg hader mig selv på video - jeg synes jeg ser forfærdelig og tyk ud. Men nu har i set mig "live" ;)

(Og yes, jeg har opdaget at en af mine gruppemates har stavet mit navn forkert... fedt).

7 comments:

Trine said...

Sjovt at se, jeg går på samme uddannselse og vi er også igang med at lave film - dog i en lidt anden genre ;)

Jeg synes jeres er blevet meget god! :)

Miss Jeanett said...

Ej, hvor sjovt! Hvad laver i om? Og mange tak :)

Milla said...

Haha, fed video :D Men jeg synes du ser sød ud! Og sødt grin ;)

Kimmie said...

Hvor går du henne? / Hvor læser du til multimediedesigner?

Miss Jeanett said...

@ Milla
Haha mange tak - jeg ved faktisk ikke hvorfor min gruppemate valgte at tage mit grin med. Det var egentlig "off camera" at jeg grinte.

@ Kimmie
Jeg læser det her i Odense :)

Trine said...

Vi laver sådan en lidt "Café Noir" agtig film, hvis du forstår - det er meget svært at beskrive, men der sker en masse mærkelige ting, og vi har haft gang i green-screen for at det kunne lade sige gøre, hehe ;)

rijaH said...

Fed lille video :D