Oct 9, 2009

Lars Løkke and Sydney Lee?!

Picture by Theis Mortensen

A penny for the content of their conversation (Our Primeminister Lars Løkke and reality"star" Sydney Lee).

---------------------------------

Jeg vil godt give en femmer for at få afvide hvad i alverden statsminister Lars Løkke og reality"star" Sydney Lee talte sammen om. Og er de begyndt at lave de der "sons of bitches" (aka Cult Shakere) på dåse?!

15 comments:

Sofie B said...

De var i Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen i fredags, så det er nok kun det der har bragt dem sammen.. Kan næsten ikke forestille mig andet.. :)

Emilie said...

Oh dear me.. Jeg vil godt vædde med at Lars lige skal have gode råd om fitness,selvbruner og mascara..

Miss Jeanett said...

@ Sofie B
Ahhh det giver mening så... fattede heller ikke helt hvordan de var faldet i snak.

@ Emilie
Haha "oh dear" eller "oh my god" var også min første reaktion, da jeg så billedet. Gad virkelig godt ha' været en flue på væggen under den samtale. Hvad kan de overhovedet ha' tilfælles?! Men hvem ved... måske stiller Sidney op for Venstre til næste valg?!

Daniel said...

@ Emilie
Nej det forklare da bare hvorfor da bare nogen af de beslutninger der en gang i mellem bliver taget, der er folk du bare ikke spørg til råds om politik, og da slet ikke som sats minister..
Nej jeg er ikke ret glad for venstre efter deres Irak nummer.

Simon said...

Ja det billede er da værre for Lars Løkke end det gamle billede fra Afghanistan. http://www.stopterrorkrigen.dk/images/politkere/lars_loekke_afghanistan.jpg

Anne Grethe said...

Lars Lykke Rasmussen har det åbenbart med at lade sig fotografere med mærkelige eksistenser. Han var i Afghanistan og lod sig fotografere iført pludderbukser og skydevåben sammen med Taliban-krigere dengang Venstre støttede dem, så pornofyren (eller hvem han nu er) skal nok passe på, for ellers bliver der sikkert erklæret krig mod ham. Der er garanteret nogle raske drenge, der gerne vil skyde til måls efter ham for "demokratiets og Danmarks skyld"!

Mikkel said...

Så bliver der lige linket til din blog fra politikens hjemmeside :)

http://politiken.dk/politik/article824478.ece

Brigitte said...

De klæder hinanden:-)

Brigitte / howaboutnooo.blogspot.com

cirkushjælpeløs said...

Tillykke med dit honorable mention i Politiken! Der var engang at LL ville fremstå som mere folkelig... det må man sige at han formår her! Det er kun et spørgsmål om tid før LL får en cameo i DUM!

Hans Chr. said...

Det billede er da tydeligt lavet i Photoshop, og det er endda ringe udført...

Ja ja verden vil bedrages. Men held og lykke med uddannelsen som Multimediedesigner. Håber den giver resultater på et tidspunkt.

Christian said...

Er det virkelig bare det her billede Lars Løkkes bagland er så forhippet på at få fjernet fra internettet? Det er da ganske uskyldigt.

Miss Jeanett said...

Ja, det her indlæg er vist blevet linket en del til i den danske pressen i dag. Det er lidt crazy. Og tak til jer der gjorde mig opmærksom på det!

@ Hans Chr.
Nu ved jeg ikke om du er den samme Hans som på Ekstra Bladets Nationen beskylder mig for at ha' lavet billedet i Photoshop. Men det kan jeg ihvert fald fortælle, at jeg ikke har. Billedet er skam rigtigt nok og er taget af Theis Mortensen.

kat said...

siden hvornpr er du forøvrigt blevet FAN af ham? (ifølge politiken...)

Miss Jeanett said...

@ Kat
Nej, der står at en fan af min blog har skrevet den kommentar (fan er måske også et lidt vildt ord at bruge).

Simon Karlskov said...

Hah.. jeg synes sgu det er nice nok.. utroligt alligevel at blogs er blevet en sådan kilde til nyheder idag.. men tillykke med du har ramt plet med dit seneste indlæg :)