Oct 27, 2009

New store opening in Odense...


... and it's just a Noa Noa. I'm so disappointed!! They have been working in the emty store next to VILA (Vestergade) for few months now and I was really hoping that it was something new like Gina Tricot, Zara, Monki, Weekday (or one of all the other stores we need here in Odense). But no, it was just a boring Noa Noa which we already have one of... and the style is not really my style.

------------------

.... og så er det bare en Noa Noa. Jeg er SÅ skuffet!! De har arbejdet løs de sidste par måneder inde i den tomme butik der ligger ved siden af VILA (Vestergade) og her gik jeg og håbede at det var noget nyt som fx. Gina Tricot, Zara, Monki, Weekday (og listen fortsætter - vi mangler SÅ meget i Odense). Men nej, bare endnu en kedelig Noa Noa som vi allerede har i forvejen. Nu er jeg heller ikke stor Noa Noa-fan - det er lidt for meget Mormor-prøver-lidt-at-se-smart-ud-men-ender-med-at-ligne-en-forvokset-hippie-krydset-med-et-meget-farverigt-kludetæppe. Ja, jeg er bitter...

4 comments:

jane said...

Fuck hvor surt....nu havde man lige håbet:(

Miss Jeanett said...

Ja, jeg havde også totalt håbet at der nu kom noget godt. Men næææ nej. Og jeg var nede og spørge i den Noa Noa i Kongensgade om de så lukker, men det gør de ikke. Det fatter jeg hak af. Jeg synes altid der er SÅ tomt inde i Noa Noa.

benedikte said...

Du har evigt ret!!
Jeg frygter dog lidt at fx Zara ville blive helt vildt mainstream hvis den kom i Odense - det var lidt det der skete med vila. Det kunne være fedt med noget nyt, though..

camilla said...

Tror aldrig nogle af de nævnte butikker kommer til odense. Desværre. Har ihvertfald opgivet håbet. Arbejdede engang i H&M i vestergade for en del år siden eftter hånden og der gik der rygter om at zara ville åbne der hvor Sinnerup ligger nu. Det var vist meget tæt på, men så glippede det og så er der ikke sket mere i den sag.