Oct 28, 2009

Not easy being "First Lady"

Image Hosted by ImageShack.us

Let me tell you this: It's not easy being the girlfriend of politicians... and especially not one who's running his campaign. He gets up every morning at 6 am-something and then he's back every night at around 11 or 12 pm (and then he falls asleep within the next 10-15 minutes). I know I see him (sleeping) every night, but I still miss him already! That's why I love when he thinks of me just for a small minute. Like yesterday I got a cute text saying "You're amazing" and today he just came home for 2 minutes to give me a kiss and this rose. That makes it a bit easier for me to get through these next 20 days of campaigning. But it's still not easy being a "First Lady" - as my friends call me hahaha. (Sorry, for the non-fashion related post).

---------------------

Lad mig sige med det samme: Det er sgu ikke nemt at være kærester med en politikker... og slet ikke en der i øjeblikket kører valgkamp. Han står op hver morgen kl. 06-something og er så tilbage igen kl. 23-24 stykker (hvorefter han falder i søvn max. 10-15 minutter efter). Jeg ved godt, at jeg ser ham (sovende) hver aften, men jeg savner ham altså allerede! Det er derfor jeg bliver så glad når han bare lige tænker på mig i 2 minutter i løbet af sådan en dag. Fx. igår fik jeg en sød sms der bare sagde "Du er fantastisk dejlig" og i dag stak han lige hovedet ind i 2 minutter for at give mig et kys og denne rose. De små ting gør de næste 20 dage lidt lettere at komme igennem. Det er dog stadig ikke nemt at være "Førstedame/First Lady" - som mine venner kalder mig hahaha. (Sorry, for det totalt mode-forladte indlæg).

7 comments:

Miss Molly said...

don't apologise! it's always nice to post something different not related to fashion! such a sweet post and what a sweet boy you have!

www.missmollyfashions.blogspot.com

BetinApple said...

Det gode ved alle pligterne op til et valg er, at de jo heldigvis forsvinder når valget er ovre :) Men sikke en sød kæreste du har dig - og godt at han stadig husker at tænke på dig!

Er selv involveret i at arrangere prøvevalg for de 16-17 årige, og kan mærke det begynder at spidse til, og det er sgu heller ikke altid sjovt at være den der har travlt og kan være irritabel :) Huha, valg-kuller.

Miss Jeanett said...

@ Miss Molly
Thank you so much!! And yeah, he's a good guy. Wouldn't want anyone else.

@ Betina
Det har du helt ret i - det er også derfor jeg bare tæller dage! (især også fordi vi stikker af til Amsterdam få dage efter valgt - just the two of us). Jeg ved heldigvis det hele er overstået om 20 dage og det gør det nemmere. Uh hvor spændende! Har hørt om det - det er bare ikke alle kommuner der kører det prøvevalg og mener faktisk ikke at vi er med her i Odense.

BetinApple said...

præcis - det hjælper at kunne se enden på det :)

ja, det er vildt spændende, men der er mange ting og der dukker hele tiden flere op! - men elsker det jo og elsker at være involveret. jeg er faktisk ikke sikker på om odense er med, det må jeg lige have kigget på.

Og held og lykke til kæresten!

BetinApple said...

hov, det er er socialdemokraterne han stiller op for, ikke? :)

Emma said...

ELSKER din blog! :)
smut forbi min på: www.emmasdilemmaer.blogspot.com, og bliv fast læser hvis du føler for det! :D
Keep the good work going!

Miss Jeanett said...

@ Betina
Ja, det er jo det. Der er hele tiden småting der dukker op som skal ordnes - kender det udemærket godt! Og du må gerne tjekke det med Odense - er nemlig ikke 100% sikker, men mener ikke Odense er med i prøvevalget.
Og jo, det er Socialdemokraterne :)

@ Emma
Ej, hvor er du sød! Tusind tak! Jeg skal nok svinge forbi din blog og lure :)