Nov 9, 2009

Pearl - the Landlord

Do your selves a favour and watch this video - it's so funny! I think I've watched it more than 50 times and I'm still not sick of it. I wish my landlord was like Pearl - she seems festive. I think we could have some great parties.

Watch the "Out takes" video below - they worked pretty hard to make this kid say all that stuff!

-------------------

I må simpelthen gøre jer selv den tjeneste, at se den her video! Den er SÅ sjovt. Jeg tror, at jeg har set den 50+ gange nu og jeg er stadig ikke træt af den. Jeg ville ønske, at min udlejer var ligesom Pearl - hun virker festlig. Jeg tror, at vi kunne ha' nogle hyggelige aftener sammen.

Og forresten, så er videoen ikke fake - ungen siger faktisk de der ting. Det tog bare sindsygt mange takes og så er alt hvad hun siger ikke optaget kronologisk... de har fået hende til at sige hver sætning for sig. Der findes en "behind the scenes" video og den er hernede under. Den er også sjov - der er gang i ungen (som vist nok er Will Ferrells egen datter)... hun løber fra dem flere gange og løber rundt inde i huset.


2 comments:

Chrims crams said...

åh hå! tak for dagens grin!

hvad mon de siger nede i børnehaven til hendes sprog? ;)

Miss Jeanett said...

Hehehe var så lidt! Åh ja, det tør jeg slet ikke tænke på, men kunne lige forestille mig hende stå og råbe af legekammeraterne "Give me my toy, bitch!".