Nov 8, 2009

Latest buy (comfort-shopping): Topshop dress

Image Hosted by ImageShack.usMy latest buy is this dress from Topshop. I felt I needed something to cheer myself up after this horrible week (that's almost over now - yay!). When I saw the black strings on the back the first time then I was like "why? why did they put those ugly things on that pretty dress?", but the more I look at them, the more I started to like them and now I actually think they bring something funky to the dress. I hope Topshop are fast with their delivery (I don't remember how it is since it has been ages since I've ordered anything for their webshop) because I want to use for a few events in the end of the upcoming week.

You can buy the dress here for £ 38

-------------------

Mit sidste køb er denne kjole fra Topshop. Jeg havde brug for lidt trøst-shopping efter den lorte uge jeg har haft (her og her), så jeg gad mig selv lov til at snuppe denne. Men da jeg så elastikkerne på ryggen tænkte jeg "Whyyy? Hvorfor har de sat de grimme ting på sådan en fin kjole?", men jo mere jeg lurede på kjolen, jo mere voksede elastikkerne på mig. Nu synes jeg faktisk de er ret funky og giver lidt "edgyness" til kjolen. Jeg håber Topshop er hurtige med deres levering (kan ikke huske om de er - lang tid siden jeg har brugt deres webshop), da jeg har et par ting jeg skal til i slutningen af den kommende uge, hvor jeg måske gerne ville bruge den.

I kan få fat i kjolen her for 38 £ (ca. 304 kr)

5 comments:

Pernille said...

Du må love mig, at du poster billede, når den er kommet hjem! Jeg har nemlig også et fint forhold til selve kjolen, men er ret ambivalent forhold til elastikken..

rijaH said...

Der er lidt politi over det.. Den ligner sådan en til at ha pistolen i :P Tror lige jeg ska se den på en før jeg kan sige om jeg kan li den eller ej :P

The Starving Stylist said...

Comfort shopping is the best. . .I do it all the time, but that must show that I have far too many bad days! haha

Anyways, great purchase on the dress! I personally like the black straps quite a bit! It's very edgy and it can easily be worn with any kind of black heel for a perfect complemented look! love it.

www.thestarvingstylist.com

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Skal jeg gøre! Regner med at ha' den på meget snart :)

Pernille said...

Det lyder godt, Jeannett! Det vil jeg se frem til :)