Nov 4, 2009

Mr. Boyfriend in car accident

Image Hosted by ImageShack.us

Today has been a horrible day. An hour before I went to work I got a call from Mr. Boyfriend telling me that he had been in a car accident. He was okay (and so was his friend), but all were in shock. It wasn't Mr. Boyfriends fault - it was the driver of the other car (who's also okay) and she has taken full responsiblity for it (her insurance is paying for it). I was so shocked that I had problems concentrating at work - just wanted to go home to be with Mr. Boyfriend. When I got home we decided to pamper our selves with sushi and now we're going to bed early. Hope tomorrow will be a better day. Good night!

Ps. The picture is of the car Mr. Boyfriend was driving. All 3 passengers involved are okay - the car... not so much.

------------------------

I dag har været en af de dage man helst bare vil putte i glemmebogen. En times tid før jeg skulle på arbejde fik jeg et opkald fra Hr. Kæreste som fortalte mig, at han og hans ven Mikkel havde været med i en bilulykke. Både ham og hans ven var okay, men i chok. Det var heller ikke deres skyld og kvinden i den anden bil har påtaget sig ansvaret og det er hendes forsikring der kommer til at betale for skaderne. Jeg var bare så chokeret efterfølgende, at det var lidt svært at holde koncentrationen på arbejdet. Da jeg kom hjem havde Hr. Kæreste bestilt sushi for at forkæle os begge lidt. Nu vil vi hoppe i seng - selvom det er lidt tidligt. Håber i morgen vil være en lidt bedre dag. Godnat!

Ps. Billedet er af bilen som Hr. Kæreste og hans ven var i. Alle 3 involveret i uheldet er okay... det kan man dog ikke helt sige om bilen her.

7 comments:

SidneyLise said...

Åh Jeanett, jeg fik helt ondt i maven, da jeg læste overskriften på indlægget. Jeg er glad for at han er okay, trods alt.

Alt godt herfra!

- Anne Sofie

Miss Jeanett said...

Tusind tak for de søde ord og omsorgen. Jeg er stadig lidt rystet... selvom der ikke skete noget, så bliver man bare ved med at tænke "hvad nu hvis". Puha...

The Queen of Hearts said...

I am happy to hear that considering the picture and the title o this post, that everyone involved is okay! That is what matters most. You can always get another car.

Miss Jeanett said...

@ The Queen of Hearts
You're so right! I'm also just happy about Mr. Boyfriend being okay.

deep_in_vogue said...

Oh, I'm sorry honey, that is awful :o(. At least everyone's ok!

Miss Jeanett said...

@ deeo_in_vouge

Thank you sweety :)

Claza said...

i'm glad they were okay. nice blog by the way miss jeanett :)