Nov 12, 2009

TIP: Ole Henriksen - Fresh Lips

Image Hosted by ImageShack.us

The season for dry lips has started (mine has anyway) and for years I was searching for the perfect lipbalm to solve this normal "problem". God knows I've tried several hundreds of lipbalms and they all made the problem worse - my lips became addicted to these lipbalms and I needed to put more on more often. Then I tried this one from Ole Henriksen a few years ago and it has been with me ever since. It is seriously the PERFECT lipbalm. It gives back moisture to your lips so they don't need lipbalm that often (I use it once a week during the winter season) - and it has SPF 15!

It costs around 130 kroner in Denmark (£16/ $26), but I know it's a lot cheaper in the US and a little bit cheaper in the UK too. Mine lasts for 6-8 months.

--------------------

Sæsonen for tørre læber er vist startet (ihvert fald for mit vedkommende) og jeg vil derfor lige videregive dette tip. I flere år ledte jeg virkelig efter den perfekte læbepomade. Jeg har seriøst prøvet SÅ mange slags og de alle havde det til fælles, at de alle indeholdte en ingrediens (sorry, kan ikke huske navnet - men jeg ved det bla. er i den klassiske Labello, vaseline og Rosebud) som faktisk gør dine læber afhængige af læbepomaden og derfor skal man ha' mere og mere på oftere. Jeg fik derefter anbefaldet Ole Henriksens "Fresh lips" og det har været min faste følgesvend lige siden. For det første er der solfaktor 15 i, hvilket er ret lækkert! Selve læbepomaden giver fugt tilbage til dine læber (som også holder efter du ikke har den på), så du ikke behøver at putte den på særlig ofte. Selve læbepomaden består bla. af kakaosmør, blomstervoks og mynthe. Mynthen giver en skøn kølende effekt, men kan ikke duftes, da læbepomaden dufter svagt af vanilje istedet. Det er seriøst det perfekte læbepomade.

Jeg mener den vejl. pris i DK er omkring 125-130 kr. Jeg ved godt mange af jer måske tænker "Wow, det er lidt meget for en læbepomade" - ja, måske... men den virker og samtidigt er den meget drøj. Mine holder omkring 6-8 måneder.

5 comments:

rijaH said...

Jeg har også brugt en OH ansigtscreme hvor der står solfaktor 15 i og den var ikke specielt effektiv, jeg blev solskoldet alligevel. Så vil ikke anbefale kun at stole på den. Jeg blev nødt til at også bruge solcreme oven på cremen. Nu er det nok ikke så aktuelt, men bare mere til sommer :) Nu ved jeg selvfølgelig ikke om du har brugt den over sommeren, i så fald så vil jeg da gerne høre om den har virket fint der :)

Sara said...

Jeg har også hørt meget godt om den læbepomade, og har overvejet om jeg skulle prøve den. Jeg er dog selv fuldstændig afhængig af Elizabeth Ardens Eight Hour creme. Den lugter og smager dog ikke godt, men det vænner man sig til, og så er den bare så effektiv.

rijaH: Solfaktoren i dagcremer er ikke det samme som solfaktor i solcremer. Faktoren i dagcreme virker fint, hvis man bare går udenfor lidt, men hvis man skal direkte ud i solen, skal der solcreme ovenpå. Sådan er det så vidt jeg ved med alle dagcremer med solfaktor. Så det er ikke noget med at man bare ikke kan stole på Ole Henriksen. Er sikker på den nok skal overholde de regler der er for hvordan solfaktoren i en dagcreme skal være.

Camilla said...

Tak for tippet! :) Hvis den kan holde så længe, så synes jeg, at det lyder som en okay rimelig pris. Igen, tak herfra! :)

Emilie Delance said...

Den har jeg også brugt et stykke tid, og I love it <3

xoxo

blog.delancefashion.com

rijaH said...

Sara jeg ved godt at man ik skal stole 100% på det, men det var heller ikke fordi jeg var meget ude i solen der. Var mere til dem der har sensitiv hud omkring øjene og der hjælper det heller ikke. Så synes klart man altid skal smide det indenunder altid :)