Dec 29, 2009

Babe of the year: Me?!?

Photobucket
Me (at the left) at the gratuationparty in high school // Mig (helt til venstre) og tøser fra årgangen til gallafest i gymnasiet (2004)


One of the blogs that I read regularly have just named me (and Merete from Velvet Snow) Babe of the Year. I wouldn't have chosen myself if I had a saying in that, but I'm thanking the two pretty girls from SidneyLise very much. You girls are crazy ;)

--------------------------

En af de blogs jeg læser fast har igår udnævnt mig (og Merete fra Velvet Snow) som årets Babes 2009. Jeg havde nok ikke selv valgt mig selv, men synes stadig det er super sødt af pigerne fra SidneyLise. Tak piger!
Det er iøvrigt første gang jeg er blevet kåret som "Årets Babe" i nogen sammenhæng. Jeg blev dog kåret som "Årets Barbie" i gymnasiet af årgangen der gik over mig... men det er ikke helt det samme vel? hehe. (Og det er måske noget jeg skulle overveje, om jeg overhovedet burde sige højt?).

4 comments:

Simone said...

TILLYKKE! Jeg synes helt klart at det er fortjent (:
www.lady-simone.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Tusind tak, hvor er du sød :)

Kathe said...

Nej hvor sjovt... Hende i den hvide kjole er min mors fætters kone. (: Vi var til deres bryllup så sent som sidste weekend.

Miss Jeanett said...

Ja, Kit? Vi gik i samme klasse i gymnasiet :)