Dec 29, 2009

New years dresses: Embellished

Photobucket
Lipsy strapless dress £95, French connection sequin dress £208, Forever Unique green dress £140, Mango nude ruffle dress £119, 5.16 oversize sequin dress £170


Have you decided what to wear for new years yet? If not then here's some inspiration - this time the focus is on embellished dresses. I wore a sequin dress last year myself, but this year it's gonna be a black one. Links and prices are under the pictures.

-------------------------

Har i besluttet jer for nytårs-outfittet endnu? Hvis ikke, så kan i stadig nå at shoppe i morgen og her er lidt inspiration til kjoler med glimmer og palietter. Jeg havde selv en paliet-kjole på sidste år, men i år bliver det en sort. Ville ellers gerne lige et stort fyrværkeri!
Links og priser er under billederne.

Photobucket
Asos white disc sequin dress £50, Mango black sequin dress £119, Mango sequin mesh dress £119, Miss Selfridge black-blue sequin dress £50, Boohoo silver dress £20

8 comments:

Simone said...

Jeg har for en gangs skyld fundet ud af hvad jeg skal have på, før at dagen er kommet :D
Wow hvor er den hvide fra Asos flot (:
www.lady-simone.blogspot.com

Camilla said...

Jeg har heldigvis fået styr på nytårs-outfittet :)
Jeg har besluttet for min sorte velourkjole fra By Second Female Copenhagen :)

Miss Jeanett said...

@ Simone
Dejligt! Jeg har også det mest på plads - mangler bare lige skoene :)

@ Camilla
Uh, så skal vi begge ha' velour på ;)

Anonymous said...

Jeg skal have den første Mango kjole i dit indlæg på! :)

Miss Jeanett said...

@ Pernille
Heldige dig! Den er vildt smuk!

Camilla said...

Ja, det lyder det da til ;)
Nu må jeg lige spørge dig - skal du ha' noget under? Altså, strømpebukser, nylon, leggins eller? Jeg er lidt i et lille dilemma - ved ikke helt, hvad jeg skal. Synes det er svært at finde noget til velour. Så det ikke ser for sort og kedeligt ud.

Miss Jeanett said...

@ Camilla
Jeg har også været lidt i tænke-box, men har besluttet mig for min 2-farvet Chanel-ish strømpebukser. Jeg laver lige en collage af mit outfit og putter det på bloggen i morgen formiddag :)

Camilla said...

Det vil jeg se frem til :)
Jeg har overvejet mine sort/sølv stribet strømpebukser, så det ender det nok med. Så bliver det ikke for sort, ikke for kedeligt :)