Dec 25, 2009

Christmasgift: Heels from Asos

Photobucket

No, these aren't from Mr. Boyfriend - you'll have to check back later tonight to see what that was. These heels was one of the gifts I got from my parents and they fit perfectly, as you can see. Love the high heel, the build-in plateu (2 cm) and the colour. I'm gonna use these a lot! And they look good with both black tights and without.

They're from Asos and you can get them here for £40

-------------------------

Nej, det her er ikke gaven fra Hr. Kæreste - den må i vente med til senere i dag (så kig forbi senere). De her sko var en af gaverne fra mine forældre og de passer simpelthen perfekt. Er vild med det 2 cm indbyggede plateu og farven. Vi kommer til at være meget lykkelige sammen! Og er egentlig vild med dem sammen med de sorte strømpe - det giver en fed kontrast. Nu vil jeg smutte hen og slappe af til en god film - har spist frokost med Hr. Kæreste familie i dag og efterfølgende været til træning, så nu fortjener jeg noget afslapning. Vi vil gerne ha' noget sundt mad i dag, men kan ikke finde ud af hvad der har åbent af take-away? Ved i om Sunset har åbent i Odense? Submarine har lukket.

Skoene er fra Asos og i kan få dem her for 40£ (ca. 340 kroner)

Photobucket

4 comments:

Veronika said...

Aaaw, they're lovely! I love how they match with the black tights!

Anonymous said...

Super fine sko.. Asos har tit og ofte fede sko til ingen penge, venter selv på en gave der ikke er kommet med posten endnu :-(

Michele said...

Wow they're so cute!!

Miss Jeanett said...

@ Veronika
Yeah, I think I'm gonna use them with the black a lot too :)

@ glimmerglam
Det har de nemlig tit! Og kvaliteten er oftest ret godt. Ærgeligt med din pakke :(

@ Michele
I agree ;)