Dec 15, 2009

Event: My Favorites SS10 launch

Image Hosted by ImageShack.us

Yesterday I jumped on a train to Copenhagen to attend the My Favorites SS10 launch (My Favorites is a sub-brand of Friis & Company). The collection had some gorgeous boots that I loved (but can't really afford right now) and a really cute jacket (see the pictures below). We were spoiled with Mokaï cider, candy and a nice goodiebag from My Favorites. After the event I went out to dinner with bloggers Maria, Merete and Kia - we had sushi, of course! Such a lovely day!

-----------------------

Som jeg fortalte igår, så hoppede jeg på et tog efter skole igår og smuttede til KBH for at være med til My Favorites launch af deres forår/sommer collection 2010. Jeg faldt bla. for nogle støvler (som jeg dog på ingen måder har råd til de næste par måneder) og en rigtig fin jakke - der er billeder hernede under. Vi blev forkælet med Mokaï cider, slik og en fin goodiebag fra My Favorites. Jeg fik også muligheden for at møde flere bloggere som jeg ikke havde hilst på før - bla. Charlotte D, Frede, Katrine K (som er med til venstre på øverste billede) og Camilla fra whynotblog. Efter eventet smuttede Maria, Merete, Kia og jeg på Letz Sushi, hvor vi fik en dejlig aftensmad inkl kolde øl. Super hyggeligt og nøj hvor kan vi tøser snakke! Man burde tage til KBH noget oftere... (eller også burde butikkerne i Odense tage sig sammen og lave nogle events!).

Image Hosted by ImageShack.us
My Favorites SS10


Image Hosted by ImageShack.us
One of my favorites from the collection. Love the buckles! They were around 1400 DKK // En af mine favoriter fra kollektionen. Er helt vild med spænderne og en af Friis-medarbejderne havde dem på og det så virkelig godt ud! Mener de kostede omkring 1400 kroner. Det er der bare ikke plads til i budgettet... over hovedet :(


Image Hosted by ImageShack.us
This one was a favorites of mine too! Mia who works for Friis & Company (PR) wore it yesterday and it was so cool! It's 599 DKK // Jakken her var en anden af mine favoritter - tjek lige nitterne på skulderne! Mia som arbejder med PR for Friis & Co havde den på igår og den er så cool! Den koster 599 kroner


Image Hosted by ImageShack.us
Bloggers: Merete, Katrine, Maria & Kia


Image Hosted by ImageShack.us
Zipper leather clutch 599 DKK and I didn't get the price on the wedges, sorry // Læder clutchen med lynlåse koster 599 kroner og prisen på skoene fik jeg desværre ikke, beklager


Image Hosted by ImageShack.us
Out dinner: Sushi from Letz Sushi // Aftensmad: sushi på Letz Sushi


Image Hosted by ImageShack.us
Merete and Kia at Letz Sushi // Merete og Kia - Kia tager sig af den sidste sushi. Vi andre havde givet fortabt!

9 comments:

Fashion Affairs said...

Er kjolen fra boohoo? (:

Miss Jeanett said...

Min? Nej, den er fra Asos :)

Kia said...

Haha! Jeg elsker sushi billederne! Låner dem og crediterer dig selvfølgelig! :) Wuhu! Endnu engang tak for igår.. Kom snart igen..

Kia.

Kia said...

Har du mon moderation, jeg er helt forvirret nu?? :)

Miss Jeanett said...

@ Kia
Haha ja dit æde-sushi billede er klasse haha! Jeg kommer igen så snart jeg kan!
Og yes - jeg har moderation. Får så mange spam kommentarer med kinesisk skrift og porno sider, så jeg vil gerne selv sortere :)

THE DIVINITUS said...

stylish crowd :)

Dylana said...

Love your blog! Following!

colormenana.blogspot.com

Tigeren aka Chau said...

Jakken minder helt vildt meget om min jakke som jeg har købt i hm. Det samme snit og stof, bare uden nitter. Men til gengæld har min kraftige lynlås i lommerne, som denne ikke har.

Er stoffet lidt chanel bouclé agtigt, med metallisk i stoffet?

/Chau
http://thetigerakachau.blogspot.com/

Charlotte D said...

Hyggeligt at møde dig, om end det var kort :)

C