Dec 16, 2009

New SATC 2 picture: Karaoke!

Image Hosted by ImageShack.us

Warner Bros. has released another official still-picture from the upcoming SATC 2 movie. The girls are singing karaoke in this scene - it looks fun! There's a lot of rumors going around these days and Sarah Jessica Parker was asked about the truth to them in a interview she did on MTV. She said that she can't "can’t confirm nor deny" if Aidan is in the new movie, but she did confirm that Jennifer Hudson (who played her assistant in the first movie) is NOT in the sequel. "Can't confirm or deny"? That sounds to me like he's IN.

And check out the close-up on Samantha's spiked shoulders below - very cool!

----------------------

Warner Bros. har netop udsendt endnu et officielt still-billede fra den kommende SATC 2 movie. I scenen her er de 4 tøser ude og synge karaoke sammen - det ser sjovt ud! Der er super mange rygter pt om hvem der er med og ikke med i 2eren og MTV konfronterede Sarah Jessica Parker med nogle af rygterne i et interview forleden. Hun sagde, at hun kan hverken be - eller afkræfte at Aidan er med i 2eren, men tilgengæld kan hun afkræftet rygterne om at Jennifer Hudson skulle vende tilbage som hendes assistent i 2eren. Det gør hun ikke. "Kan ikke be - eller afkræfte" omkring Aidan? Det er da det næsten det samme som at bekræfte, right?

Og tjek lige et close-up af Samantha's spike-skuldre på billedet nederst - hvor er de cool!

Image Hosted by ImageShack.us

5 comments:

Katrine said...

Nu har jeg tænkt lidt over det i et stykke tid, så sætter lige ord på tankerne :)

Var det mon en idé at laver blogger-event omkring filmens premiere? Det kunne være lidt fedt at få stablet det på benene! Med dresscode, cosmos og måske en goodiebag?

Jeg aner ikke, hvor man ender og begynder i sådan et projekt, men nu har jeg tænkt højt :)

Kh. Katrine

Miss Jeanett said...

Hej Katrine!

Det var da en rigtig god idé! Men mener du sådan et event, hvor vi selv samler os og arrangerer det eller hvordan? Fordi vi kan nok ikke få biograferne til at arrangere det af dem selv. Jeg synes ideen er fed!

Katrine said...

Ja, hvis vi ikke kan lokke biograferne med på idéen, så er muligheden jo en "hjemmelavet"-version :-) Det ville jo være langt federe, hvis man kunne lave et samarbejde med en af biograferne, men om det er sandsynligt, er nok rimelig usikkert.

Sofie B said...

Go' idé, hvis jeg lige må blande mig.. ;)
Og de skuldre er aaalt for seje! kan det mon blive et DIY projekt!? Gid det ku.. :)

Katrine said...

Fedt Sofie :)

Har I nogen idé om, hvordan vi kommer videre med tanken?

- Jeg tænkte lidt på en anden mulighed for at samle så mange bloggere som muligt - enten at holde det i København, men egentlig allerbedst at holde det her i Odense og så invitere både jyderne og sjællændere hertil?