Dec 7, 2009

I dare you!

Image Hosted by ImageShack.us

Your new years dress maybe? I like the idea of the dress and in a editorial it cool look awesome, but seriously - who wears this in real life? I dare you!

The dress is from the brand 5.16 and you can get it here on Asos for £100.

---------------------

Din nytårskjole måske? Jeg synes ideen er fed og i en billedeserie i et modemagasin kunne den ser fantastisk ud - men seriøst, hvem tager sådan en kjole på in real life? I dare you!

Kjolen er fra mærket 5.16 og kan fås her på Asos til 100 £ (ca. 800 kroner)

11 comments:

Chrims crams said...

haha hvor er den grim

Tille said...

Hehe, hvad er præmien hvis man tager den på? ;) Jeg ville nok ha synes bedre om den, hvis den var kortere, men når man viser så meget hud skal andet jo være dækket til.. eller.. hrm.. ja.. jeg gad godt se hvordan den kunne styles i virkeligheden :)

Anonymous said...

Den er syret

Regitze said...

Den er simpelthen bare for grim!! :P

Pernille said...

Gud nej, hvor er den dog frygteligt grim! :)

Balladen said...

Haha, hvor meget er der på højkant og hvor mange skal bevidne det? :D

Simone said...

Den er ret sej og man er i hvert fald sikker på, at få opmærksomhed hvis man ifører sig den - dog tror jeg ikke at den ser så godt ud i virkeligheden (:
www.lady-simone.blogspot.com

Miss Jeanett said...

Åhh de damer - jeg kan desværre ikke udlodde en præmiere. Men i vinder æren og hvis i tager et billede af det hele i aktion, så lover jeg at vise det på bloggen ;) haha

Balladen said...

^Og det er jo den helt rigtig motivation; man vil jo nemlig gerne vises frem for så mange som muligt, hvis man i øvrigt får den hjerneblødning, det må kræve at tage den på :D

Miss Jeanett said...

Kom nu *lokke lokke* - det bliver sjovt! (for os andre hæhæ). Den er iøvrigt også udsolgt nu på Asos - hvem i alverden har købt den??!

Tille said...

Hehe, de må da kun ha lavet et eller to eksemplarer hvis den allerede er udsolgt! :)