Dec 7, 2009

Latest buy - Sonia Rykiel for H&M (I have a weak soul)

Image Hosted by ImageShack.us

I really wasn't planning on buying anything from the Sonia Rykiel Pour H&M collection though I was tempted. But maybe temptation turned into action and now this beauty is on it's way to my place. Do any of you have it? How big are the cups in a size EU 40? I have heard that the body ifself is a bit small and that's why I ordered a size 40 and not a 38.

In Denmark the body is still available in size EU 34 and EU 36 on the webshop. Check your own webshops for more information!

------------------------------

Jeg havde ellers ikke planlagt, at købe noget fra Sonia Rykiel Pour H&M collectionen selvom jeg var pænt fristet. Men efter at ha' set den ene blogger efter den anden købe denne sag, så kunne jeg heller ikke lade være. Den nude-farvede serie er helt klart den flotteste efter min mening - og jeg var i tvivl om jeg skulle snuppe en bh og trusser fra serien eller bodyen. Men det blev bodyen - den er lidt mere speciel! Den er nu på vej til mig og ifølge H&Ms webshop ankommer den i uge 52, hvilket passer mig fint for så har jeg fået penge igen.
Er der nogen af jer der har den? Hvor stor er skålene i en str. 40? Jeg har hørt, at selve bodyen er lidt lille, så jeg snuppede en str. 40 istedet for en str. 38.

På webshoppen er bodyen stadig tilbage i en str. 34 og 36 i nude, men i alle størrelser i den sorte/blå.

5 comments:

Maria E said...

Jeg har også købt den i str 40 og bruger 80d.. -og den sidder perfekt..! så hvis du er mere end det kommer det måske nok til at knibe lidt...! :)

Miss Jeanett said...

Åhhh tak Maria - præcist det svar jeg ville høre! Jeg er nemlig en 80D også. Tusind tak!

Maria E said...

Det var så lidt.. ;) Den er så flot når den kommer på, så den er allerede blevet et stort hit i min garderobe... :)

The Starving Stylist said...

I personally think its a great purchase so good on you because the collection was beautiful


www.thestarvingstylist.com

Miss Jeanett said...

@ Marie E
Uh nu glæder jeg mig meget til at få den!

@ The Starving Stylist
Oh thank you so much!!