Dec 2, 2009

Latest buy: Zara red leopard

Image Hosted by ImageShack.us
Blazer picture from www.stylecrumbs.blogspot.com/


My latest buy is this dress and blazer from Zara. I bought it on Ebay UK for only... wait for it... £15!! That's crazy for a dress and blazer from Zara! But I'm happy! I hope it'll arrive fast - it would be perfect for some of the christmas parties I'm going to. Don't think I'll be wearing them together - or what do you think?

--------------------

Mit sidste køb er den her kjole og blazer fra Zara. Jeg fandt dem på Ebay til en samlet pris af... vent.... vent... 15 £!!! (ca. 120 kroner). Det er jo lidt crazy billigt for en kjole og blazer fra Zara?! Så jeg er godt tilfreds! Jeg håber pakken kommer hurtigt - kjolen kunne være perfekt til en julefrokost. Jeg ved ikke helt om jeg kunne finde på at bruge kjole og blazer sammen... hvad synes i? (

6 comments:

Balladen said...

Mon ikke det bliver for meget af det gode? Men det kommer selvfølgelig an på, hvordan det tager sig ud IRL...

Could be great. Det er i al fald et fund!

Chaos said...

Jeg synes kjolen er helt vildt fin. Glæder mig til at se det blive stylet. Ved ikke helt om jeg er med på blazeren, men ser frem til at blive positivt overrasket. :D

Miss Jeanett said...

@ Balladen
Umiddelbart ville jeg også sige det var for meget, men måske ser det fedt ud når det kommer på? De kan heldigvis bruges hver for sig. Det var bare sælger der solgte det som en "pakke" sammen.

@ Chaos
Tak! Jeg købte også "pakken" mest pga kjolen. Jeg havde nok ikke købt blazeren alene. Skal nok vise den her på bloggen når den kommer på :)

Chaos said...

Det lyder godt. ;) Jeg holder lidt øje så... Men uanset hvad så er det godt nok lidt af et fund til den pris. :)

Farrah @ Distrikmode said...

Hello Jeanett! Happy to know you bought the blazer as well! I was going to buy the dress too, but it didn't fit right on my body.. but the leopard print was so tempting! I hope you're very happy with your purchases -- can't wait til the items arrive so you could post pictures of you wearing em on the blog!

Btw, I'm fine with you taking my picture, as long as the address stays :)

Farrah
www.distrikmode.com

Simone said...

Min første tanke var at det kunne da se kanon godt ud sammen, men så kom jeg til at tænke på at det måske blev lidt for meget - er i tvivl...men i hvert fald to skønne stykker tøj (:
www.lady-simone.blogspot.com