Jan 3, 2010

Arrived: Asos maxi dress

Photobucket

I have just recieved the black maxi from Asos that I bought before christmas (the one I wrote about here). It fits perfectly as you can see! Can't wait to wear and style it. I think I'm gonna wear it with my Deichmann plateu boots, a scarf, loads of rings and a long necklace or two. I bought it in a size UK10 and it goes to my ankles - it doesn't touch the ground. I sure hope it won't get shorter after washing it. And sorry if I look scary - I'm not wearing any make-up ;)

Unfortunately it's sold out on Asos now, but they have re-filled the shop with this dress before so keep an eye on this link. It was £30 and was also available in purple.

---------------------------

Jeg har lige modtaget den sorte maxi kjole fra Asos som jeg bestilte lige før jul (og som jeg skrev om her). Den passer super fint! Kan ikke vente med at bruge og style den. Tror den ryger på i morgen aften når jeg har bif-tur med min far, en af mine forældres venner og Hr. Kæreste (vi skal ind og se Avatar (igen, for mig og Hr. Kærestes vedkommende), da vi fandt ud af at den stopper med at køre efter på onsdag!). Regner med at style den med mine Deichmann støvler med plateu, et halstørklæde, en masse ringe og en lang halskæde eller to. Jeg købte den forresten i en str. UK10 og den går mig til omkring anklerne. Håber ikke den kryber i længden efter vask. Og undskyld hvis jeg ser halv-syg ud - jeg har bare ikke noget make-up på ;)

Desværre er den udsolgt pt på Asos, men hold øje med linket her, fordi den har været udsolgt et par gange, men efterfølgende er der blevet fyldt op med den igen. Den kostede 30£ (ca. 255 kroner) og kunne fås i sort og lilla.

5 comments:

Simone said...

Den er virkelig flot til dig (:
www.lady-simone.blogspot.com

Malou said...

Først: rigtig fin kjole til dig! den sidder super godt:-)
men øv, hvorfor stopper Avatar efter onsdag? hm, så når jeg nok ikke at se den..

-Malou

Manja said...

Hvor er den flot til dig!

Miss Jeanett said...

@ Simone
Tusind tak :)

@ Malou
Mange tak! Jeg ved det faktisk ikke, men det er vist kun i 3D den stopper fra onsdag.

@ Manja
Mange, mange tak :)

Christina said...

Rigtig fin kjole :) og det var da ikk galt for en gulvlang kjole!