Jan 3, 2010

Buy: Step-machine


Todays' reasonable buy. I had one a couple of years ago and I loved (and used) it so much that it broke down after being used a lot. A danish supermarket had this one today so I quickly bought one. I'm still working out at the gym, but I'm gonna use this one for the days where I don't have time to go to the gym.

Now I'm gonna go to bed - I've been working today (and couldn't sleep last night so I've gotten less than 3 hours sleep the last 24 hours) so I beat. Talk to you tomorrow.

-----------------------

Dagens fornuftige køb! Jeg havde en for et par år siden (som dog ikke gik ud til siderne og som heller ikke havde de der fancy elastikker til armene) og jeg var så glad for den, at jeg endte med at slide den op. Netto havde en fra igår til 279 kroner, så den skyndte jeg mig at snuppe! Jeg træner stadig, men har tænkt mig at bruge den her som supplement til de dage, hvor jeg ikke har tid til at nå til træning.

Nu vil jeg gå i seng. Jeg tog en extravagt på jobbet i dag med kun 3 timers søvn (kunne simpelthen ikke sove i nat), så jeg er helt smadret nu. Jeg ved godt, at der ligger en del kommentarer der ikke er blevet svaret på, men jeg skal nok få svaret i løbet af i morgen. Sorry! Sov godt :)

4 comments:

Katrine said...

Men virker de? Altså får man resultater? - Jeg har længe overvejet at købe en, men er i tvivl om overstående.. (;
Den ville jo være genial foran fjernsynet! (;

Kim said...

That step machine looks great unlike my treadmill that takes up so much space.

thank you for you nice comments about my Christmas decor. I would love to come and decorate your apartment. (I'm just putting all my decor away...that part of Christmas I don't enjoy so much.)

Miss Jeanett said...

@ Katrine
Jeg synes de virker på en omstrammende måde - altså, man taber ikke 10 kilo fordi man bruger den 30 min x 2 om ugen. Der skal man nok smutte i træningscenteret istedet! Men den strammer helt sikkert numsen op og så vil jeg også mest bruge den som lidt supplement til den anden træning :)

@ Kim
Yeah, some home-machines take up so much space! I would love to have my own decorator - too bad you don't live closer to Denmark :)

Katrine said...

Hov, havde helt glemt alt om den nu - håber der er flere tilbage i netto! (;
Men det var også det jeg tænkte - altså som supplement til fitness. Det er tit jeg ikke har tid nok i hverdagen til at nå forbi - og så ville den jo lette lidt på den dårlige samvittighed (;