Jan 10, 2010

Buy: Asos stuff


Asos nude bow dress £20

My latest buy is a bunch of stuff from Asos. I got a gift certificate for christmas so I thought I would put it to use. I bought the nude dress in a size UK 14 because it was the only one that was left and I've been eyeing this dress for some time now. I just hope that it's a really small size UK14 or that it's easy to sew it a bit smaller. I also bought the pink blouse: pink and wild shoulders - what's not to love? And then I need some new black underwear. I have a thing for mesh underwear at the moment - I think it's so sexy.

And sorry for the lack of blogging yesterday - I took an extra shift on my job to try to fullfill a wish of mine. I'll let you know soon if it comes true. And I know there has been some problems with the pictures on the blog since yesterday. I'm trying to fix it and the pictures are "working" again in some posts, but not all. I've been told by some of my readers that you can see them if you just click on the logo with the photobucket-thing.

----------------------------

Mit senest køb er lidt godter fra Asos da jeg jo fik et gavekort til Asos til jul - og tænkte at jeg ville få det brugt. Jeg har købt den nude kjole i en str. UK 14, da det var den eneste størrelse der var tilbage - håber den er MEGET lille eller at den er nem at sy ind. Jeg faldt også for de vilde skuldre og farven på den pink bluse (desuden var den mega billig!). Jeg manglede også lidt sort undertøj og jeg er helt vild med mesh/gennemsigtigt undertøj i øjeblikket. Synes det er så sexet.

Og undskyld for at jeg forsvandt lidt fra jordens overflade igår. Tog en lang extravagt på jobbet for at kunne opfylde et af mine store ønsker - og var pænt smadret efterfølgende. Jeg skal nok fortæller jer om det, hvis det lykkedes. Jeg har desuden opdaget, at der har været lidt problemer med at se billederne her på bloggen siden igår. Det er fordi jeg er gået over min limit af uploads på photobucket.com, men jeg prøver at fixe det. Der er nogen indlæg hvor billederne "virker" igen, men ellers har jeg fået afvide af en af mine læsere, at i bare skal trykke på selve photobucket-logoet og så kan i se billedet.


Roisin Murphy pink shoulder top £13


Asos black bra £15 and tanga £4

5 comments:

Simone said...

Lækre ting (:
Og lidt information - denne her opdatering er ikke blevet vist via bloglovin (:
www.lady-simone.blogspot.com

Miss Jeanett said...

@ Simone
Det tager altid lige en halv times tid før den er opdateret. Den er der nu :)

Simone said...

Det var vidst bare mig der var utålmodig - haha...tror jeg er ved at blive lidt afhægig af din blog :D
www.lady-simone.blogspot.com

Friend in Fashion said...

Love the bow dress - so pretty and feminine! The model is absolutely stunning too :)


www.friendinfashion.blogspot.com

xx

Miss Jeanett said...

@ Simone
Hvor er du sød - og det er dejligt at høre :)

@ Friend in Fashion
Yeah it's really pretty and girly :D