Jan 25, 2010

Competition // Konkurrence

Competition-time! I promissed you a competition when we hit 300 followers and we did that last week, so it's time for a competition. What you can win are these gorgeous earrings from Kranz & Ziegler. They are made of silver and has a value of 425 DKK (€ 56/ $80/ £50).

What you have to do to win these is to answer the question below on email (answers in comments don't count!) before sunday at 9.oo pm. When I was 14-15 I was in a lot of playback competitions with 4 friends. We were all big Spice Girls fans at the time so off course we preformed as Spice Girls. We even won a few times. Now you have to guess which Spice Girl I was! There's a picture below of us performing to help a bit. Good luck!

Was I:
1) Melanie B - Scary Spice
2) Emma - Baby Spice
3) Melanie C - Sporty Spice
4) Geri - Ginger Spice
5) Victoria - Posh Spice

Hint/help: Try not to focus too much on how I look now. It was 10 years ago so my looks could have been different back then than now.

---------------------------------------

Så er det konkurrence-tid! Jeg lovede jer en konkurrence når vi ramte 300 faste læsere og det gjorde vi i sidste uge, så det er vist ved at være tiden! Hvad i kan vinde er disse smukke øreringe fra Kranz & Ziegler. Tilbage i december, da jeg fik et gavekort af dem til deres webshop der brugte jeg nogle af pengene på disse øreringe til jer (jeg købte også samme par til mig selv). Øreringene er af sølv og har en værdi af 425 kroner.

Hvad i skal gøre for at vinde dem er ret enkelt. I skal svare på spørgsmålet nede under og sende svaret på mail inden på søndag kl. 21.00 (svar i kommentarer tæller ikke). Nu tænkte jeg, at det var samtidigt en mulighed for at dele teenage-pinligheder med jer, så here we go: Da jeg var omkring 14-15 år deltog jeg og 4 veninder i en del playback konkurrencer (hvor man mimer) som Spice Girls. Det var mega sjovt og husker stadig tilbage på det som noget af det sjoveste jeg prøvede i den alder. Vi havde det virkelig sjovt. Nu skal i simpelthen gætte hvem jeg var af de 5 Spice Girls! Der er et billede herunder til lidt hjælp (men med slørede ansigter).

Hvem var jeg?
1) Melanie B - Scary Spice
2) Emma - Baby Spice
3) Melanie C - Sporty Spice
4) Geri - Ginger Spice
5) Victoria - Posh Spice

Hint/hjælp: Prøv at lade være med at tænke for meget på hvordan jeg ser ud i dag. Det er over 10 år siden, så krop og udseende generelt kunne godt være lidt anderledes dengang end i dag.


Scary, Baby, Sporty, Ginger & Posh

4 comments:

Chaos said...

OMG, det er lang tid siden eg har været så clueless. Haha.

Miss Jeanett said...

@ Chaos
Haha synes heller ikke det skulle være for nemt. Men held og lykke :)

modeholic said...

Øv øv, havde glædet mig sådan til konkurrencen, men har desværre ikke huller i ørerne, så det vil være en skam hvis jeg vandt dem. Men vil da lige komme med et lille gæt. Jeg tror du var posh spice.

Miss Jeanett said...

@ modeholic
Ej, det var også ærgeligt! Du må slå dig løs i næste konkurrencen ;)
Og du skal ha' lov til at gætte - bare husk at gæt her som kommentarer ikke gælder som et lod i konkurrencen.