Jan 25, 2010

Review: Depend no. 187

I thought that I'd better get started trying out some of all the nailpolishes from Depend that I got last week. I felt like a natural look on saturday so I tried the dark-nude one that has no. 187. I really like it! I like that it's so close to my skin colour. The lasting of the polish so far is good - I've had it on my nails for 2 days and you can see how they look on the picture. That's pretty good.

----------------------------

Jeg tænkte, at jeg ville komme i gang med, at få prøvet nogle af alle de neglelakke som jeg har fået fra Depend. Jeg havde lidt lyst til et neutralt look i lørdags, så valget faldt på den lidt mørke nude farve som har nr. 187. Jeg kan rigtig godt lide den - især at farve er så tæt på min egen hudfarve. Indtil videre holder den også fint; jeg lagde den på i lørdags og i kan jo selv se på billedet hvordan den ser ud so far. Den overlevede endda en times bowling lørdag aften! Det er sgu okay.

Farven har nr. 187 og de koster 20-25 kroner i udvalgte butikker (bla. Matas). Den nye forårs kollektion (som denne farve er en del af) er i butikkerne fra sidst-januar. Dvs de burde være på trapperne.

6 comments:

samano said...

Ej det er en god farve.
Den overvejer jeg da lidt.

Cille said...

Lækker farve?? Er den mat, eller er det bare billedet der snyder? (eller har du mat topcoat på)

Samantha Moralde said...

i like the nude color! very classic :)

Miss Jeanett said...

@ samano
Den er nemlig rigtig fin og dejlig neutral til hverdag. Og så er Depend jo billigt!

@ Cille
Det er billedet der snyder. Den har glans ligesom alm. neglelakke. Man kan vist ane det på min lillefingernegl.

@ Samantha
Thanks! I like it a lot too.

Simone said...

Må have, MÅ have, MÅ HAVE! - Den ser virkelig skøn ud og perfekt til en dag, hvor man bare vil være classic uden for meget farve (:
www.lady-simone.blogspot.com

Anonymous said...

wonderful color! i would def buy that!

megan

asuitcaseandstilettos.blogspot.com