Jan 24, 2010

Sunday pizza

I'm relaxing, eating pizza and trying to figure what I'm gonna wear tomorrow when I start school again. Tomorrow I'm officially on the 3rd semester... wow seems weird that I'm already so far. I know that a danish guy is starting in our class, but I've also heard rumors that a guy from Portugal is starting in our class tomorrow. That's cool if it's true - I love meeting new people.

----------------------

Lige nu slapper jeg af, spiser pizza (typisk søndags-måltid) og prøver at finde ud af hvad jeg skal ha' på i morgen, når mit 3. semester starter. Underligt at tænke på, at jeg allerede er på 3. semester. Jeg bliver desværre nødt til, at tage højde for den sindsyge kulde i outfit-planlægningen. Jeg ved at vi får en ny dansk fyr i klassen, men jeg har også hørt rygter om, at der skulle starte en fyr fra Portugal. Spændende, hvis det er rigtigt. Elsker at møde nye mennesker og endnu mere spændende når det er folk fra andre lande. Er virkelig glad for, at jeg valgte den internationale linie på mit studie i tidernes morgen.

Nu vil jeg smutte hen og se "Jagten på Drømmekvinden" - eller "The Bachelor" som det org. hedder og som er en lidt mindre corny titel.

4 comments:

dirtyprettythings said...

Åh gud, jeg troede at jeg var den eneste der så "The Bachelor". I'm not alone! :-)

Miss Jeanett said...

Hehe langt fra - det er god underholdning selvom det er lidt urealistisk at man finder drømmekvinden ved at date 25 kvinder over 6 uger. Jeg tror der er et eller to af forholdene der har holdt efterfølgende. Men sjovt er det!

Anonymous said...

very cool post :) loving the blog :) love your outfits :) tres chic :) !

Anonymous said...

Må man spørge hvorhenne du studerer og hvad linien hedder lidt mere præcist?
Jeg er lige flyttet til fyns land, og kunne godt bruge lidt inspiration til valg af studie :)